Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Παρατείνεται μετά την 31η Αυγούστου η θητεία του Γεωργίου Καντώνη

Τρίτη, 15 Αυγούστου, 2023

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το “πράσινο φως” για την παράταση της θητείας του παραιτηθέντος προέδρου της Θεολογικής Σχολής Τίμιου Σταυρού, Γεωργίου Καντώνη (George Cantonis), μέχρι να βρεθεί και επίσημα ο αντικαταστάτης του, έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμειρκής κ. Ελπιδοφόρος.

Ειδικότερα, ο κ. Καντώνης, ο οποίος είχε υποβάλει την παραίτησή του από την περασμένη άνοιξη, με καταληκτική ημερομηνία αποχώρησης την 31η Αυγούστου, είχε προθυμοποιηθεί να παραμείνει τελικά στο πόστο του, καθότι θεωρείται δεδομένο πως, σε διαφορετική περίπτωση, η Θεολογική Σχολή θα μείνει “ακέφαλη” για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Στην σχετική ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, ο κ. Ελπιδοφόρος επιβεβαίωσε ότι ενέκρινε την πρόταση του κ. Καντώνη, εκτιμώντας ότι η Σχολή θα έχει την δυνατότητα να περάσει υπό την ηγεσία ενός νέου προέδρου έως το τέλος του παρόντος έτους.

“Με σκοπό την διασφάλιση μιας ομαλής και αποτελεσματικής μετάβασης στη νέα διοίκηση, ενέκρινα το αίτημα του κ. Καντώνη να παραμείνει στην παρούσα θέση του ως υπηρεσιακός Πρόεδρος του Ελληνικού Κολλεγίου του Τίμιου Σταυρού, μέχρι την στιγμή που ένας νέος πρόεδρος θα είναι έτοιμος να αναλάβει την εξαιρετική αυτή ευθύνη να επιβλέπει την Σχολή”, τόνισε ο κ. Ελπιδοφόρος.

Σε κάθε περίπτωση, η αναζήτησή για το νέο πρόεδρο συνεχίζεται και η αγγελία αναμένεται να παραμείνει ως έχει μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου