Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Wimbledon: Πρόστιμο ρεκόρ στον Τζόκοβιτς που έσπασε τη ρακέτα του στο φιλέ

Τετάρτη, 19 Ιουλίου, 2023

Ο Σέρβος τενίστας, αφού έχασε το τρίτο παιχνίδι στο πέμπτο σετ του επικού αγώνα του με τον 20χρονο νέο βασιλιά του τένις, εκτονώθηκε μέσω της ρακέτας του.

Τα…σπασμένα καλείται να πληρώσει ο Σέρβος σταρ του τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς μετά το ξέσπασμά του την Κυριακή, ύστερα από την ήττα στον τελικό του Wimbledon με τον αντίπαλό του Ισπανό Κάρλος Αλκαράθ να θριαμβεύει.

Ο Σέρβος τενίστας, αφού έχασε το τρίτο παιχνίδι στο πέμπτο σετ του επικού αγώνα του με τον 20χρονο νέο βασιλιά του τένις, εκτονώθηκε μέσω της ρακέτας του. Ο Τζόκοβιτς χτύπησε την ρακέτα στο δοκάρι στο φιλέ και την κατέστρεψε όπως επίσης προκάλεσε σημάδι στο στύλο.  Για την κίνηση αυτή, του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους οκτώ χιλιάδων δολαρίων (7.104 ευρώ) για «κατάχρηση ρακέτας», το μεγαλύτερο ατομικό πρόστιμο που έχει επιβληθεί το 2023.

Κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ του τελικού ανάμεσα στον Κάρλος Αλκαράθ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Σέρβος έχασε έναν κρίσιμο πόντο.  Έδειχνε οργισμένος από την απόδοσή του κατά την διάρκεια του σχεδόν πεντάωρου αγώνα χάνοντας από τον 20χρονο αντίπαλό του με 3-2 σετ.

Ο Αλκαράθ εκθρόνισε τον «Νόλε από τον θεσμό που κυριαρχούσε απόλυτα τα τελευταία χρόνια, έχοντας κατακτήσει τέσσερις τίτλους τα τελευταία πέντε χρόνια (δεν κατέκτησε αυτόν που… δεν έγινε λόγω της πανδημίας Covid, το 2020).

Tο πρόστιμο πάντως που επιβλήθηκε στον Τζόκοβιτς θεωρείται ασήμαντο για τον ίδιο καθώς έβαλε στην τσέπη 1,4 εκατομμύρια δολάρια για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Λονδίνο, όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα «New York Post». Εκτιμάται ότι η καθαρή περιουσία του θρυλικού Σέρβου ανέρχεται σε 240 εκατομμύρια δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου