Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Παναχαϊκή: Στο στόχαστρο της Interpol για παράνομο στοιχηματισμό!

 Δευτερα, 3 Ιουλίου, 2023

Στο στόχαστρο το πρωτάθλημα της Super League 2, "παράγοντες" με μη θεσμικό ρόλο, αλλά και "χρηματοδότες" που δεν κατείχαν μετοχές στις ΠΑΕ

H Interpol πραγματοποίησε έφοδο σε παράγοντες της Superleague 2, στο πλαίσιο επιχείρησης για την πάταξη κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας pelop.gr, η εν λόγω έρευνα αγγίζει και την Παναχαϊκή.

Χαρακτηριστικά τονίζεται στο εν λόγω ρεπορτάζ ότι:«Στο στόχαστρο το πρωτάθλημα της Super League 2, “παράγοντες” με μη θεσμικό ρόλο, αλλά και “χρηματοδότες” που δεν κατείχαν μετοχές στις ΠΑΕ. Η υπόθεση αγγίζει άμεσα την Παναχαϊκή με αποτέλεσμα να κινδυνεύει μέχρι και με υποβιβασμό σε περίπτωση που απαγγελθούν κατηγορίες και αποδειχθεί ότι τελέστηκαν αδικήματα. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι το κύκλωμα είχε ως κέντρο του την Πάτρα».

Στη συνέχεια του ρεπορτάζ, τονίζεται ότι έχουν ήδη γίνει 20 προσαγωγές, ενώ η Οικονομική Αστυνομία έκανε έφοδο σε σπίτια και γραφεία προκειμένου να συλλέξουν περισσότερα στοιχεία. Στα χέρια των Αρχών υπάρχουν ήδη λάπτοπ και κινητά τηλέφωνα, τα οποία εξετάζονται. Προς το παρόν δεν έχει συνταχθεί κατηγορητήριο αλλά με τις έρευνες να είναι σε εξέλιξη, αναμένεται να υπάρχουν άμεσα εξελίξεις.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου