Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Στην Ανδραβίδα ο Αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ

Τρίτη, 11 Ιουλίου, 2023 

Κατά την παραμονή του στην 117 Πτέρυγα Μάχης, επισκέφθηκε την 338Μ όπου ενημερώθηκε για την αποστολή και τις δραστηριότητες της Μοίρας, ενώ ακολούθησε επίσκεψη στη Μοίρα Επιχειρησιακής Συνθετικής Εκπαίδευσης στο Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής

Τη «φωλιά» των Phantom F-4 στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα επισκέφθηκε ο Αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ, Major General Tomer Bar, που πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, κατόπιν πρόσκλησης του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέ- ραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά.

Κατά την παραμονή του στην 117 Πτέρυγα Μάχης, επισκέφθηκε την 338Μ όπου ενημερώθηκε για την αποστολή και τις δραστηριότητες της Μοίρας, ενώ ακολούθησε επίσκεψη στη Μοίρα Επιχειρησιακής Συνθετικής Εκπαίδευσης στο Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής, στην οποία έλαβε χώρα επίδειξη των δυνατοτήτων της και ενημέρωση για τις προοπτικές επέκτασης και περαιτέρω αναβάθμισης της συνθετικής εκπαίδευσης στο πλαίσιο της στρατιωτικής συνεργασίας των δύο χωρών.

Στη συνέχεια, οι δύο Αρχηγοί συμμετείχαν σε εκπαιδευτική πτήση τριάδας αεροσκαφών F-16.
Την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023, ο Ισραηλινός Αρχηγός επισκέφθηκε το ΓΕΑ, όπου ενημερώθηκε για την οργάνωση, την αποστολή και το έργο της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αναβάθμιση της συνεργασίας των Πολεμικών Αεροποριών των δύο
χωρών, τόσο στον επιχειρησιακό όσο και στον εκπαιδευτικό τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου