Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

ΑΕΚ: Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της – Πήρε τον Πινέδα

 Δευτερα, 3 Ιουλίου, 2023

Το συμβόλαιο του μεξικανού διεθνή άσου θα έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2027 - Η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Ο Ορμπελίν Πινέδα ανήκει πλέον στην οικογένεια της ΑΕΚ, καθώς η Ένωση προχώρησε στη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της.

Η ΑΕΚ, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ολοκλήρωσε τη συμφωνία της με την ισπανική Θέλτα για την αγορά του 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Ορμπελίν Πινέδα. Το συμβόλαιό του θα έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2027.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ είναι γεγονός!

Η ομάδα μας ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ισπανική Θέλτα για την αγορά του 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός διεθνής άσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Ορμπελίν Πινέδα ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 με τη μορφή δανεισμού. Αγωνίστηκε συνολικά σε 42 παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, σκόραρε 10 φορές, έβγαλε 4 ασίστ και είχε καθοριστική συμμετοχή στην κατάκτηση του νταμπλ από την ομάδα μας έπειτα από 45 χρόνια, κερδίζοντας και τον τίτλο του MVP της Super League 2022-23!

Όρμπε, για πάντα εδώ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου