Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Σπαρτιάτες: Να απελαθούν όσοι διαπράττουν εγκλήματα – Συμπαράσταση στον αστυνομικό της Λάρισας

 Δευτέρα, 10 Ιουλίου, 2023

Απέλαση εκείνων που διαπράττουν εγκλήματα ή επιδεικνύουν απροσάρμοστη συμπεριφορά στους νόμους και θεσμούς της χώρας μας, ζητούν με ανακοίνωσή τους οι «Σπαρτιάτες»

Το κόμμα «Σπαρτιάτες» ζητάει, με σημερινή ανακοίνωσή του, την απέλαση εκείνων που διαπράττουν εγκλήματα ή επιδεικνύουν απροσάρμοστη συμπεριφορά στους νόμους και θεσμούς της χώρας μας, ενώ σημειώνει ότι η ΕΛΑΣ έχει φτάσει στα όριά της.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση του κόμματος αναφέρει τα εξής:

«Η παράνομη μετανάστευση και η εγκληματικότητα στην ελληνική κοινωνία είναι πλέον καθημερινότητα. Οι άνδρες και γυναίκες της ΕΛΑΣ δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να προστατεύσουν την ανθρώπινη ζωή και τις περιουσίες των συμπολιτών μας. Η ζωή τους τίθεται σε κίνδυνο στην προσπάθειά τους να εφαρμόσουν τον νόμο και συχνά εν ώρα υπηρεσίας του καθήκοντος συμβαίνουν τα χειρότερα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Στην περίπτωση της Λάρισας δηλώνουμε θλίψη για την αφαίρεση ζωής ενός νέου ανθρώπου, αλλά και την αμέριστη συμπαράστασή μας στον αστυνομικό που του καταλογίζεται η ευθύνη.

Οι «Σπαρτιάτες» επαναφέρουμε το θέμα για την απέλαση όλων εκείνων, οι οποίοι διαπράττουν εγκλήματα ή επιδεικνύουν απροσάρμοστη συμπεριφορά στους νόμους και θεσμούς της χώρας μας».

ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου