Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: Ηθικό χρέος προς τους Έλληνες του εξωτερικού…

Τρίτη, 11 Ιουλίου, 2023 

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε η Βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι την ερχόμενη εβδομάδα αναρτάται σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο που θα καταργεί όλα τα εμπόδια για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού. Έτσι πλέον, θα δίνεται η δυνατότητα ψήφου στους απανταχού Έλληνες, χωρίς τους περιορισμούς που θέτει η αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το μεγάλο αυτό βήμα που κάνει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, εκπληρώνει ένα ηθικό χρέος, μια υποχρέωση προς τον ελληνισμό της διασποράς καθώς, με τον τρόπο αυτό, θα μπορούν όλοι οι Έλληνες του εξωτερικού που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους να ψηφίζουν από τον τόπο της κατοικίας τους. Προχωράμε όλοι μαζί μπροστά, καταργούμε όλα τα εμπόδια, με συνέπεια και προσήλωση για την αναγέννηση της πατρίδας μας», τόνισε χαρακτηριστικά η κα. Αυγερινοπούλου.

H κ. Διονυσία Αυγερινοπούλου έχει σπουδάσει στο Columbia University και έχει έρθει αρκετές φορές στη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη όπου διατυρεί φιλία με Έλληνες Ομογενείς στις δύο Αμερικάνικες μεγαλουπόλεις.  

Στη Βοστώνη που ήρθε παρακολούθησε και τη συναυλία για το Μίκη Θεοδωράκη στο Berkley μαζί με τους κ.κ. Βασίλειο Καυκά Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων, Δημήτριο Ματθαίο μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας και κ. Γεώργιο Παναγουλόπουλο, πρώην Πρόεδρο της Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής & Καναδά και άλλοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου