Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Βουλή: Κατέβηκε από το βήμα λόγω πόνου στη μέση ο Δημήτρης Κουτσούμπας

 Κυριακή, 9 Ιουλίου, 2023

Καλό θα είναι να έχουν και ασθενοφόρα στη Βουλή!  Ιδιαίτερα με τις αντιδράσεις…  Λένε ΟΛΟΙ ότι τους ενδιαφέρει το καλό του Ελληνικού λαού.  Βλέπουμε από την πρώτη ψηφοφορία.  Να δούμε στο μέλλον, θα υπάρχει συνεργασία και σύμπνοια (ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ) ή ο καθένας θα λέει και κάνει το δικό του.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ αισθάνθηκε πόνους στη μέση με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να διακοπεί για κάποια λεπτά.

Λαχτάρισε το Κοινοβούλιο όταν κατά την τοποθέτησή του ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, αισθάνθηκε έναν έντονο πόνο στην μέση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σταθεί. Χρειάστηκε να προστρέξουν βουλευτές και υπάλληλοι για να τον κρατήσουν.

Επικράτησε έντονη ανησυχία και μια καρέκλα για να καθίσει επί τόπου ώστε να μην κινδυνεύσει να πέσει. Μάλιστα ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας διέκοψε για λίγα λεπτά την συνεδρίαση και διακόπηκε η μετάδοσή της. Βουλευτές που δεν βρίσκονταν στην αίθουσα της Ολομέλειας έτρεξαν για να δουν τι έχει συμβεί ενώ οι αστυνομικοί της φρουράς έκλεισαν περιμετρικά τις πόρτες που έχουν πρόσβαση στο Βουλευτήριο ώστε να μην παρακολουθούν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Λίγο αργότερα ο κ. Κουτσούμπας συνήλθε και παρά τις ενοχλήσεις στην μέση του συνέχισε και ολοκλήρωσε την ομιλία του καταχειροκροτούμενος, με τον ίδιο να αστειεύεται λέγοντας ότι «το χειροκρότημα ήταν για το πέσιμο και όχι για όσα είπα για το μεγάλο και συγκλονιστικό για το οποίο παλεύει το ΚΚΕ». «Μας κοψοχολιάσατε», του είπε ο κ. Τασούλας, προσκαλώντας στο βήμα τον πρόεδρο του ΠαΣοΚ Νίκο Ανδρουλάκη για τον οποίο είπε ότι «εσείς με το πόδι σας είστε καλά». «Άλλος πόδι άλλος μέση, πρέπει να μπούμε σε ειδικό πρόγραμμα», σχολίασε ο κ. Ανδρουλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου