Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Κλείνει το εμβληματικό Titan Foods στην 31η Οδό της Αστόριας – Τίτλοι τέλους την προσεχή Κυριακή

Πέμπτη, 15 Ιουνίου, 2023

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τέλος εποχής και επίσημα για το ιστορικό σούπερ μάρκετ Titan Foods, όσον αφορά στη σημερινή του τοποθεσία, η οποία πρόκειται να κλείσει τις πύλες της την προσεχή Κυριακή 18 Ιουνίου. Πρόκειται για μια είδηση που γνωστοποιήθηκε επίσημα από την εταιρεία Titan Foods Inc., με μια ανακοίνωση η οποία θυροκολλήθηκε στο κατάστημα, προκειμένου να ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό.

Στην ανακοίνωση αυτή  υποστηρίζεται ότι «σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε» τη λειτουργία του σούπερ μάρκετ. Ωστόσο, όπως είναι σαφές από το παραπάνω, δεν υπάρχει κάτι το συγκεκριμένο, κάποια  οριστική εξέλιξη προς την κατεύθυνση αυτή. Ούτε ακόμα δίνεται καμιά εξήγηση στους πελάτες του Titan για το κλείσιμό του το οποίο από ό,τι φαίνεται δεν πρέπει να οφείλεται σε οικονομικούς λόγους.

Παράλληλα, γνωστοποιείται ότι στο οικόπεδο που στεγαζόταν επί δεκαετίες το ΤΙΤΑΝ θα πραγματοποιηθεί ανέγερση κτιριακού συγκροτήματος, εκδοχή που θεωρείτο η πιθανότερη ήδη από την περίοδο που το ακίνητο εξαγοράστηκε από νέο ιδιοκτήτη, πριν από μερικούς μήνες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί μας πελάτες,

Μετά από σαράντα συναπτά έτη λειτουργίας, το Titan Foods αναστέλλει τη λειτουργία του στην παρούσα διεύθυνση την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023.

Στο παρόν οικόπεδο θα υπάρξει ανέγερση συγκροτήματος.

Ολα αυτά τα χρόνια, προσπαθήσαμε να υπηρετήσουμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την επιλογή και την στήριξή σας.

Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις εξελίξεις.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους εσάς για την αγάπη και την συμπαράστασή σας.

Για την εξυπηρέτησή σας, επισκεφθείτε το TitanFoods.com».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου