Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου – Τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα

 

Πέμπτη, 15 Ιουνίου, 2023

Το ερώτημα είναι:

Γιατί χαϊδεύουν τους δουλέμπορους;  

Ο πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς κήρυξε τριήμερο Εθνικό Πένθος για τα θύματα του ναυαγίου ανοιχτά της Πύλου, από σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 ως το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Οπρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς κήρυξε τριήμερο Εθνικό Πένθος για τα θύματα του ναυαγίου ανοιχτά της Πύλουαπό σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 ως το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 και ώρα 21:00. 

Όπως σημειώνεται για την τραγωδία στα διεθνή ύδατα ανοιχτά της Ελλάδας, το εθνικό πένθος κηρύσσεται «με τη σκέψη και σε όλα τα θύματα των αδίστακτων διακινητών που εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη δυστυχία».

Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς, σε επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές, ενημερώνεται διαρκώς για τις συνθήκες και τα αίτια της τραγικής ανατροπής και βύθισης σκάφους.

Τραγωδία στην Πύλο: Στους 79 οι νεκροί από το ναυάγιο – Σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης

Επικοινωνία Σαρμά – Μητσοτάκη

Το μήνυμά του στον απόηχο της πολύνεκρης τραγωδίας στα ανοιχτά της Πύλου έστειλε και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, που επικοινώνησε νωρίτερα με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Ιωάννη Σαρμά. 

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από το σημερινό τραγικό ναυάγιο στα διεθνή ύδατα της Μεσογείου, νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου. Εκφράζω τη θλίψη μου για την απώλεια τόσων αθώων ζωών. Και, ήδη, οι δυνάμεις της Νέας Δημοκρατίας είναι στη διάθεση της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου