Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Εμμανουήλ Καραλής: Ο πρωταθλητής από τον Πύργο πήρε τη δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στίβου

 Σάββατο, 24 Ιουνίου, 2023

Ο Έλληνας πρωταθλητής Εμμανουήλ Καραλής μπήκε στα 5,85 μ. χωρίς να έχει «ξοδέψει» καμία άκυρη προσπάθεια.

Τη δεύτερη θέση στο επί κοντώ κατέλαβε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στίβου, που διεξάγεται στη Σιλέσια της Πολωνίας, ο Εμμανουήλ Καραλής, που ξεπέρασε τα 5,80μ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεπέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5,45μ., άφησε τα 5,55μ., συνέχισε με έγκυρο άλμα στα 5,65μ., άφησε τα 5,70μ. Στη συνέχεια πέρασε με την πρώτη τόσο τα 5,75μ., όσο και τα 5,80 μέτρα. Στα 5,85 μ. μπήκε χωρίς να έχει «ξοδέψει» καμία άκυρη προσπάθεια και παρότι δεν το ξεπέρασε έδειξε ότι είναι θέμα χρόνου.

Στην πρώτη θέση ήταν ο Μένο Βλουν που αν και ξεπέρασε με τις δεύτερες προσπάθειες τα 5,65μ. και 5,75μ. και είχε μια ακόμη άκυρη στα 5,80μ. ρίσκαρε και συνέχισε στα 5,85 μ. που πέρασε με την πρώτη προσπάθεια. Στη συνέχεια Ολλανδός είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 5,90 μέτρα. Στην τρίτη θέση ήταν ο Ιταλός Τιμπάτ Κολέτ με 5,80μ. που είχε όμως και μια άκυρη στα 5,65 μέτρα.

Δυνατός ο Νυφαντόπουλος στα τελευταία μέτρα

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος επιβεβαίωσε την πολύ καλή του κατάσταση, καθώς ήταν νικητής στην πρώτη τελική σειρά των 100μ. με 10.30. Ο έμπειρος σπρίντερ, παρότι κρατήθηκε στα πρώτα μέτρα της κούρσας λόγω των δύο ανακλήσεων που είχαν προηγηθεί, έφυγε καλά στην εκκίνηση και ήταν πολύ δυνατός στα τελευταία μέτρα.

Ο σπριντερ του Περικλή Χατζηαναστασιάδη πήρε την έκτη θέση στο σύνολο κι έδειξε πως μπορεί να απειλήσει το ατομικό του 10.28. «Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Αγχώθηκα με τις ανακλήσεις. Παρόλα αυτά πήγε πολύ καλά και ελπίζω πως θα έχουμε ανάλογα καλή συνέχεια και αύριο με την ομάδα 4Χ100 μέτρα. Στόχος μας είναι να κυνηγήσουμε μια επίδοση καλύτερη από αυτό που κλείσαμε πέρυσι τη χρονιά», είπε ο Νυφαντόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου