Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Διονυσία Αυγερινοπούλου: «Συνεχίζουμε μαζί, σταθερά, τολμηρά, μπροστά, τις μεγάλες τομές για μια ισχυρή Ελλάδα, για μια Ηλεία βιωσίμου αναπτύξεως»

Δευτέρα, 26 Ιουνίου, 2023

"Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπολίτες μας για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στο μέγιστο βαθμό στις προσδοκίες τους"

«Οι συμπολίτες μου για άλλη μια φορά στο Νομό Ηλείας και σε όλη τη χώρα, επέλεξαν τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σταθερά μπροστά με μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Το μεταρρυθμιστικό πλαίσιο για την περίοδο 2023-2027 είναι σαφές, με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία και στην καθημερινότητα των πολιτών, με δικαιοσύνη, με στήριξη στους πιο αδύναμους, με κοινωνική συνοχή και με στόχο τις λιγότερες ανισότητες στην κοινωνία. Κυρίαρχος στόχος της δεύτερης κυβερνητικής μας θητείας είναι να αλλάξουμε οριστικά την Ελλάδα και να καθορίσουμε την εθνική πορεία για μια δεκαετία, συνεχίζοντας στο δρόμο της σιγουριάς και της προόδου. 

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπολίτες μας για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στο μέγιστο βαθμό στις προσδοκίες τους. Μαζί θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε για την Ηλεία μας, για μια Ηλεία βιώσιμης ανάπτυξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου