Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα την Τρίτη ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

 Τρίτη, 20 Ιουνίου, 2023
Οι Ερυθρόλευκοι έκλεισαν πρώτα τον τεχνικό διευθυντή και στη συνέχεια αυτός ανέλαβε να βρει τον νέο προπονητή.

Ο Αντόνιο Κορδόν κατέληξε στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τον πάγκο του Ολυμπιακού και το μεσημέρι της Τρίτης (20/6) θα έρθουν μαζί στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τις υπογραφές και να επισημοποιηθεί με την ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ.

Οι Ερυθρόλευκοι έκλεισαν πρώτα τον τεχνικό διευθυντή και στη συνέχεια αυτός ανέλαβε να βρει τον νέο προπονητή. Και τον βρήκε στην Ισπανία, στο πρόσωπο του Μαρτίνεθ, ο οποίος την τελευταία σεζόν δούλεψε στην Εσπανιόλ, από την οποία αποχώρησε τον Απρίλιο.

Νωρίτερα, ο Μαρτίνεθ είχε μια καλή τριετία στη Γρανάδα, την οποία την πρώτη φορά ανέβασε στη La Liga και τη δεύτερη την έβγαλε στην Ευρώπη φτάνοντας μέχρι και τους «8» του Europa League, με τον Κορδόν να καταλήγει στο ότι αυτός είναι ο κατάλληλος για τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός προπονητής θα είναι, μαζί με τον Κορδόν, στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης (20/6) προκειμένου να κλείσει και τυπικά το θέμα με την επίσημη ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου