Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Λάκης Λαζόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: Κάνει προσπάθειες να φτάσει στο 3%, αν συνεχίσει έτσι θα τα καταφέρει

Παρασκευή, 30 Ιουνίου, 2023

«Δόξα τω Θεώ πήγε πιο παρακάτω. Παλεύανε πολύ να το πάνε στο 3%, δεν τα κατάφεραν. Θέλει κι άλλη προσπάθεια. Την άλλη 4ετια τώρα. Αν συνεχίσει με τα ίδια πρόσωπα και τα ίδια μυαλά θα τα καταφέρουν» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου σχολίασε με τον δικό του τρόπο ο Λάκης Λαζόπουλος, αναφερόμενος στη βαριά ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, τόνισε πως τα στελέχη της Κουμουνδούρου κάνουν… προσπάθεια να στείλουν το κόμμα ξανά στο 3%!

«Δόξα τω Θεώ πήγε πιο παρακάτω. Παλεύανε πολύ να το πάνε στο 3%, δεν τα κατάφεραν. Θέλει κι άλλη προσπάθεια. Την άλλη 4ετια τώρα. Αν συνεχίσει με τα ίδια πρόσωπα και τα ίδια μυαλά θα τα καταφέρουν» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του Newsbreak.gr.


Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στην κόντρα ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για την αντιπολίτευση και τον τίτλο του «δεύτερου κόμματος»: «Και κάνει μια κίνηση ο ελέφαντας και πέφτουν τα 99.999 μυρμήγκια. Και μένει ένα και του φωνάζουν “Μήτσο πνίχτον”. Πώς να το πνίξει το ένα μυρμήγκι τον ελέφαντα;».

Η Αριστερά ήταν το θέμα σχολιασμού από τον Λάκη Λαζόπουλου και ούτε το ΚΚΕ γλίτωσε από τα πυρά του: «Είναι υγεία να υπάρχει, σαν την πίεση του γέρου τα ποσοστά του, ο γέρος δεν πάει για πρωταθλητισμό. Το ΚΚΕ είναι σαν τον πατέρα που κληρονόμησε ένα περίπτερο και θα δώσει ένα ίδιο στον γιο του. Θέλει να έχει την πελατεία του, να ξέρει τα ονόματα τους. Αν έχεις μεγάλο κόμμα δεν ξέρεις ποιος είναι δικός σου να τον δώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου