Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Πέθανε ο ελληνικής καταγωγής ύποπτος για τον φόνο της μητέρας του το 2016

 

Παρασκευή, 16 Ιουνίου, 2023

ΜΠΈΡΛΙΝΓΚΤΟΝ. ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ. Ο ελληνικής καταγωγής άνδρας που κατηγορείται ότι σκότωσε τη μητέρα του στη θάλασσα κατά τη διάρκεια ενός αλιευτικού ταξιδιού το 2016 στα ανοικτά των ακτών της Νέας Αγγλίας πέθανε εν αναμονή της δίκης, ανακοίνωσαν οι ομοσπονδιακές αρχές την Πέμπτη.

Ο Νέιθαν Κάρμαν (Nathan Carman), 29 ετών, από το Βέρνον του Βερμόντ, ήταν προγραμματισμένο να δικαστεί τον Οκτώβριο για το σχέδιό του, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, να κληρονομήσει εκατομμύρια δολάρια. Είχε δηλώσει αθώος πέρυσι για απάτη και φόνο πρώτου βαθμού για το θάνατο της μητέρας του, Λίντα Κάρμαν (Linda Carman) από το Μίντλταουν του Κονέκτικατ.

Το κατηγορητήριο των οκτώ κατηγοριών αναφέρει επίσης ότι ο Κάρμαν πυροβόλησε και σκότωσε τον πλούσιο Ελληνοαμερικανό παππού του Ιωάννη Τσάκαλο (John Chakalos) στο σπίτι του στο Ουίνσντορ του Κονέκτικατ, το 2013, στο πλαίσιο ενός σχεδίου για να αποκτήσει χρήματα και περιουσία από την περιουσία του παππού του. Όμως, τελικά στο κατηγορητήριο δεν είναι υπόλογος για τον φόνο του παππού του.

Για το θέμα έχει γράψει αναλυτικά ο «Εθνικός Κήρυκας» στις 12 Μαΐου του 2022.

Οι αείμνηστοι Ιωάννης και Ρίτα Τσάκαλου, οι οποίοι ήταν παντρεμένοι επί 58 χρόνια.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟ “Ε.Κ.”

Τα αίτια του θανάτου του Κάρμαν δεν ήταν άμεσα σαφή. Ενας από τους δικηγόρους του, ο Μάρτιν Μινέλα, δήλωσε ότι ενημερώθηκε για τον θάνατο του Κάρμαν την Πέμπτη από την υπηρεσία των U.S. Marshals.

«Μιλήσαμε μαζί του χθες (σ.σ. την Τετάρτη). Ηταν σε καλή διάθεση», δήλωσε ο Μινέλα. «Θα συναντιόμασταν με κάποιους ειδικούς σήμερα στο Zoom στις 12 το μεσημέρι. Ημασταν προετοιμασμένοι να αρχίσουμε να διαλέγουμε ενόρκους στις 10 Οκτωβρίου και ήμασταν αισιόδοξοι ότι θα κερδίζαμε. Είναι απλώς μια τραγωδία, μια τραγωδία».

Τον Σεπτέμβριο του 2016, ο Κάρμαν οργάνωσε ένα ψάρεμα με τη μητέρα του, κατά τη διάρκεια του οποίου οι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι είχε σκοπό να τη σκοτώσει και να αναφέρει ότι η βάρκα του βυθίστηκε.

Βρέθηκε επιπλέοντας σε ένα φουσκωτό σωσίβιο οκτώ μέρες μετά την αναχώρησή του από ένα μαρίνα στο Ρόουντ Αϊλαντ μαζί με τη μητέρα του, η οποία δεν βρέθηκε ποτέ. Οι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι είχε τροποποιήσει τη βάρκα για να είναι πιο πιθανό να βυθιστεί.

Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου