Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό: «ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα δεχθούν υποχρεωτικά τους όρους» – Stand by το «Elbasan Arena»

Παρασκευή, 12 Μαΐου, 2023

Η ΕΠΟ τονίζει ότι εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταστεί δυνατή η διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό, τότε το ματς θα… μεταφερθεί στο “Elbasan Arena”

Ακούστε το άρθρο

Με κάθε επισημότητα, το Πανθεσσαλικό στάδιο είναι η έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ενημέρωση της ΕΠΟ για τις αντιρρήσεις των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που αναγκαστικά κάμπτονται και το “Elbasan Arena” που θα παραμείνει διαθέσιμο.

Η ΕΠΟ προχώρησε στην σχετική ανακοίνωση, επισημαίνοντας ότι κάνει αποδεκτούς τους όρους που θέτει η “Πανθεσσαλικό ΑΕ” τονίζοντας ότι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είχα εξ αρχής αντίθετη άποψη για τους όρους διεξαγωγής, επιθυμώντας οπαδούς στην εξέδρα και αναφέροντας ότι οι δυο φιναλίστ θα δεχθούν τους όρους που θα τους τεθούν.

Τέλος, η ΕΠΟ τονίζει ότι εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταστεί δυνατή η διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό, τότε το ματς θα… μεταφερθεί στο “Elbasan Arena”, στην πόλη Ελμπασάν της Αλβανίας.

Η ανακοίνωση:

“Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. στην τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την εξής απόφαση.

Αφού έλαβε γνώση των επιστολών του Δημάρχου Βόλου και της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΑΕ αντίστοιχα, αποδέχεται τους όρους διεξαγωγής, όπως αυτοί τίθενται από την ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΑΕ, για την τέλεση του Τελικού Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Novibet αγωνιστικής περιόδου 2022/2023 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, την Τετάρτη 24.05.2023 και ώρα έναρξης 20:30, με την υποσημείωση ότι οι 2 φιναλίστ δεν αποδέχονται τους όρους διεξαγωγής επιθυμώντας την παρουσία των φιλάθλων τους, ωστόσο υποχρεωτικά θα δεχθούν τους από την ΕΠΟ και την ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΑΕ τιθέμενους όρους.

Περαιτέρω, εάν για οποιονδήποτε λόγο αντικειμενικό και μη προβλέψιμο σήμερα δεν καταστεί δυνατή η διεξαγωγή του αγώνα κατά την ως άνω ημερομηνία και ώρα, η Εκτελεστική Επιτροπή εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Μπαλτάκο, όπως ορίσει τη διεξαγωγή του Τελικού Αγώνα στο Elbasan Arena, στην πόλη Ελμπασάν της Αλβανίας, κατά την ίδια ή την αμέσως επόμενη διαθέσιμη και αντικειμενικά εφικτή ημερομηνία.

Στην απόφαση αυτή μειοψήφησαν οι κ. Παναγιώτης Δημητρίου και Δημοσθένης Κουπτσίδης.”

Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου