Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Ο Κυριάκος στις καφετέριες της Ηλείας!

Παρασκευή, 5 Μαΐου, 2023

Το πρόγραμμα της σημερινής επίσκεψης του πρωθυπουργού.
Να δούμε τι ΘΑ πει.  Αλλά, όλοι ΘΑ λένε.
Ακούστε το άρθρο

Ο Πρωθυπουργός & Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει των βουλευτικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 21 Μαΐου, θα επισκεφτεί σήμερα Παρασκευή 5/5/2023 την Ηλεία, όπου θα συναντήσει τους πολίτες του νομού και θα συζητήσει μαζί τους για όλα τα «καυτά» θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πρώτη στάση του πρωθυπουργού στις 10:00 π.μ. θα είναι τα Λεχαινά και το cafe Pallas (Πολυτεχνείου 3), ενώ στις 11:00 π.μ. θα είναι στην Αμαλιάδα στο cafe Zuca (Όθωνος Αμαλίας & Κολοκοτρώνη) και στις 12:00 μ.μ. στον Πύργο στο cafe Pantheon (28ης Οκτωβρίου 11).

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνοδεύεται από στελέχη του κόμματος και φυσικά τους βουλευτές και τους υποψήφιους βουλευτές του νομού και στη συζήτηση που θα έχει με τους πολίτες, κάθε ηλικίας, θα αναφερθεί σε όλα τα θέματα που απασχολούν τον νομό και τις προοπτικές ανάπτυξής του, στα έως τώρα πεπραγμένα της κυβέρνησης, αλλά και στον σχεδιασμό για τη νέα τετραετία, κυρίως σε θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα, την οικονομία και την καλύτερη διαβίωση των πολιτών, την ανάπτυξη της υγείας και της παιδείας, την αναβάθμιση της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, του τουρισμού, του πολιτισμού, καθώς και σε θέματα ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου