Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Κύπελλο Ελλάδας: Στο «κάδρο» Βελιγράδι και Βουκουρέστι για τον τελικό – «Ναι» από τα Τίρανα

 Τρίτη, 9 Μαΐου, 2023

Αναφέρθηκε στον “αέρα” του “ bwinΣΠΟΡ FM 94,6” η πρώτη θετική απάντηση στην ελληνική ομοσπονδία ήρθε από τους Αλβανούς

Ακούστε το άρθρο

Ένα… κακόγουστο αστείο τείνει να γίνει η προσπάθεια της ΕΠΟ, για να βρει την έδρα που θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Βελιγράδι, Βουκουρέστι και Τίρανα στο “τραπέζι”.

Μετά την άρνηση της κυπριακής αστυνομίας, η ΕΠΟ στρέφεται σε άλλες… εκτός Ελλάδας λύσεις για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Βελιγράδι και το Βουκουρέστι φέρονται να βρίσκονται στο “κάδρο” και εξετάζονται ως επιλογές

Παράλληλα, όπως αναφέρθηκε στον “αέρα” του “ bwinΣΠΟΡ FM 94,6” η πρώτη θετική απάντηση στην ελληνική ομοσπονδία ήρθε από τους Αλβανούς.

Όπως αναφέρει το newsit.gr πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για το «Αρένα Κομπετάρε» των Τιράνων, το οποίο έχει χωρητικότητα 22.000 θεατές και φιλοξένησε πέρυσι τον τελικό του Conference League, ανάμεσα σε Ρόμα και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Θυμίζουμε πως η ημερομηνία του τελικού παραμένει μέχρι στιγμής στις 24 Μαΐου., ενώ θα πρέπει να υπάρχει και θετική απάντηση από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου