Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 21 Μαΐου 2023

ΗΠΑ: Απαγωγείς ξεκλήρισαν οικογένεια με τέσσερα μέλη στην Καλιφόρνια

 Κυριακή, 21 Μαΐου, 2023

Και ένα μωρό μεταξύ των νεκρών στη Μέρσεντ - Κρατείται ύποπτος που φέρεται να ομολόγησε

ΗΠΑ: Απαγωγείς ξεκλήρισαν οικογένεια με τέσσερα μέλη στην Καλιφόρνια

Tέσσερα μέλη μιας οικογένειας από την Καλιφόρνια, ανάμεσά τους ένα βρέφος οκτώ μηνών, βρέθηκαν νεκρά σε αγροτική περιοχή την Τετάρτη μετά την απαγωγή τους στην πόλη Μέρσεντ τη Δευτέρα, δήλωσαν οι τοπικές αρχές.

Τα θύματα αναγνωρίστηκαν ως το μωρό, Αρόοχι Δέρι, το οποίο απήχθη μαζί με τη μητέρα της, Τζασλίν Καούρ, 27 ετών, τον πατέρα της, Τζασντίπ Σινγκ, 36, και τον θείο του μωρού, Αμαντίπ Σινγκ, 39.

Η αστυνομία λέει ότι οι τέσσερις απήχθησαν τη Δευτέρα πρωί από την εταιρεία φορτηγών της οικογένειας στο Merced, περίπου 240 χιλιόμετρα ανατολικά του Σαν Χοσέ.

«Απόψε οι χειρότεροι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν. Βρήκαμε τα τέσσερα άτομα από την απαγωγή και στην πραγματικότητα είναι νεκρά», δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Μέρσεντ, Βέρνον Γουόρνκι στα μέσα ενημέρωσης.

Περιγράφοντας το περιστατικό ως «φρικτά παράλογο», ο κ. Γουόρνκι είπε ότι τα κίνητρα του εγκλήματος δεν είναι ακόμη γνωστά, προσθέτοντας ότι ειδοποιήθηκαν από έναν εργάτη φάρμας.

Οι αρχές στην κομητεία Μέρσεντ δήλωσαν ότι ο Χεσούς Μανουέλ Σαλγάδο, 48 ετών, θεωρείται ύποπτος για τους θανάτους της οικογένειας και βρίσκεται υπό κράτηση. Προσπαθούσαν να μιλήσουν με τον Σαλγάδο, ο οποίος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο αφού προσπάθησε να αυτοκτονήσει πριν τεθεί υπό κράτηση, για να προσδιορίσουν εάν εμπλέκεται άλλο άτομο, είπε ο κ. Γουόρνκι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το πρωί της Τετάρτης.

«Είμαστε συντετριμμένοι. Είμαστε σοκαρισμένοι. Πεθαίνουμε κάθε στιγμή», είπε ένας συγγενής που έδωσε μόνο το μικρό του όνομα, Μπολγουάιντερ, κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης Τύπου.

Ο κ. Γουόρνκι είπε ότι είχαν ειδοποιήσει την οικογένεια για τους θανάτους.

«Πήραμε πληροφορίες από τον ύποπτο που δε θα δημοσιοποιήσουμε, αλλά αυτός ο ύποπτος πραγματικά μας μίλησε», είπε ο σερίφης.

Η αστυνομία είχε δείξει ένα βίντεο παρακολούθησης έξω από την εταιρεία μεταφοράς φορτηγών που έδειχνε έναν άνδρα του οποίου το πρόσωπο κρυβόταν από μια ιατρική μάσκα που οδηγούσε τον Τζασντίπ και τον Αμαντίπ Σινγκ, μετά την Καούρ και την κόρη της.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το έγκλημα αφού εντόπισε το μαύρο φορτηγάκι Dodge Ram 2020 του Αμαντίπ Σινγκ να καίγεται στην άκρη ενός επαρχιακού δρόμου. Κατά την έρευνα, οι αναπληρωτές του σερίφη δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην οικογένεια και διαπίστωσαν ότι είχαν απαχθεί, οδηγώντας τους στην επιχείρηση φορτηγών.

Οι αρχές έθεσαν υπό κράτηση τον Σαλγάδο μετά τη χρήση της κάρτας ανάληψης μετρητών της οικογένειας σε μια κοντινή τράπεζα. Το κίνητρο δεν έχει ακόμη καθοριστεί, είπε ο σερίφης.

Πηγή: Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου