Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Ανδρουλάκης: «Χορηγός του Μητσοτάκη ο Τσίπρας»

  Τετάρτη, 17 Μαΐου, 2023

«Για το θέμα των υποκλοπών, λέω να γίνει εκ νέου εξεταστική επιτροπή χωρίς καταχρηστική χρήση του απορρήτου, και με 40 μάρτυρες αντί για τρεις που έφερε η κυβέρνηση της ΝΔ» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Οπρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ότι δεν θέλει να γίνει δεκανίκι κανενός εξαπολύοντας πυρά τόσο κατά του Αλέξη Τσίπρα όσο και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Ο κ. Τσίπρας έχει πει: Κυβέρνηση με ψήφο ανοχής, μετά πρότεινε με Βαρουφάκη, τώρα λέει κάτι καινούργιο. Η θέση μου είναι ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ την Κυριακή το βράδυ οδηγεί σε μια κυβέρνηση σταθερή», είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Για το επίμαχο θέμα, λέω να γίνει εκ νέου εξεταστική επιτροπή χωρίς καταχρηστική χρήση του απορρήτου, και με 40 μάρτυρες αντί για τρεις που έφερε η κυβέρνηση της ΝΔ» συμπλήρωσε.

Εξήγησε πως επιμένει στην πρότασή του για Εξεταστική: «Το αποτέλεσμα της Εξεταστικής θα οδηγήσει σε Προανακριτική» τόνισε.

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ από τον Νίκο Ανδρουλάκη

Μάλιστα ο κ. Ανδρουλάκης εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας είναι όπλο για τον Μητσοτάκη. Όταν μιλά για κυβερνήσεις που δεν είναι σταθερές και βάζει μόνο ένα ζήτημα, τότε γίνεται χορηγός του κ. Μητσοτάκη» σημείωσε.

Εξήγησε δε ότι ο κ. Τσίπρας είναι χορηγός του κ. Μητσοτάκη φέρνοντας τρία παραδείγματα: Τις «Πρέσπες του Αιγαίου», την στάση του ΣΥΡΙΖΑ τον φράχτη του Έβρου και τις «Δήμητρες» Βαρουφάκη, σημειώνοντας : «Δεν έμαθαν τίποτα από το 2015;».

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως η κυβέρνηση του, την περίοδο 2015-2019 είναι «το μόνο σωσίβιο του κ. Μητσοτάκη».

«Από την άλλη ο κ.Τσίπρας δεν μπορεί να αρθρώσει τη λέξη ΠΑΣΟΚ και μας κάνει μαθήματα Ιστορίας», σημείωσε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον Ανδρέα Παπανδρέου και απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα παρατήρησε ότι «δεν μπορεί να είναι εκμεταλλεύσιμο προϊόν από αυτούς που που μιλούν για δήθεν θεωρίες περί Πρεσπών του Αιγαίου. Δεν πάνε μαζί ο Ανδρέας Παπανδρέου και το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ με τις Πρέσπες του Αιγαίου. Δεν πάει ο Ανδρέας Παπανδρέου και του πατριωτικό λαογέννητο κίνημα με τις επικίνδυνες θεωρίες ότι στη θάλασσα δεν υπάρχουν σύνορα. Αφήστε λοιπόν ήσυχο στην ιστορία τον ιδρυτή μας τον ιστορικό ηγέτη, Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν έχει σχέση ο πολιτικός αυτός γίγαντας με τους επικίνδυνους τυχοδιωκτισμούς σας».

Τι είπε για την Τουρκία

«Αν σε κάτι συμφωνούν Ερντογάν και Κιλιτσντάρογλου είναι στη συνεχή αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.Η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση, δυστυχώς, διαχειρίζονται με όρους επικοινωνίας τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής», είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου