Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Μια βραδιά στη Γλυκερία και Μελίνα Ασλανίδου

 Τρίτη, 23 Μαΐου, 2023

σ

Κατάμεστο ήταν την Κυριακή το βράδυ στο Wonderland Ballroom, (SeaSide) στο Revere (πολύ κοντά στη Βοστώνη) για να ακούσουν και να δουν την αγέραστη Γλυκερία και την Μελίνα Ασλανίδου που κάνουν τουρνέ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι περί του 500 ομογενείς που βρέθηκαν στο κέντρο διασκέδασαν με την ψυχή τους.  Πολλές φορές το κοινό σηκώθηκε και χόρεψε σε τραγούδια των δύο καλλιτεχνίδων που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.  Αλλά και τραγούδησε τις μεγάλες του επιτυχίες.

Στα τραγούδια «Συννεφιασμένη Κυριακή» «Τα Σμυρναίικα», «Πριγκηπέσσα» αλλά και σε τραγούδια του Δημήτρη Μητροπάνου ο κόσμος είχε κάνει το κέντρο μία απέραντη πίστα.

Ήταν πολλοστή φορά που είδα την Γλυκερία και η εντύπωση μου είναι «ναι πέρασαν τα χρόνια, αλλά παραμένει μία μεγάλη καλλιτέχνης». 

Η Μελίνα Ασλανίδου τραγούδησε και Ποντιακά & Κριτικά τραγούδια επιτυχίες και ο κόσμος τραγουδούσε και χόρευε.

Η παράσταση άρχισε στις κοντά στις 10 το βράδυ και τελείωσε στις 1:30 το πρωί.  Πάνω από τρεισήμισι ώρες συνέχεια διασκέδασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου