Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

«Γάμος αλά Ελληνικά 3»: Απών ο Αλέξης Γεωργούλης από το τρέιλερ της ταινίας

 Σάββατο 13 Μαΐου, 2023

Στο «Γάμος αλά Ελληνικά 3» επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει και ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος ωστόσο ήταν… άφαντος από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε, ενώ το όνομα του δεν υπάρχει στο καστ.

Ακούστε το άρθρο

Οι πρώτες εικόνες από την ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά 3» («My Big Fat Greek Wedding 3») ήρθαν στην δημοσιότητα με το πρώτο τρέιλερ που παρουσίασε η Focus Features.

Στο «Γάμος αλά Ελληνικά 3» επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει και ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος ωστόσο ήταν… άφαντος από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε, ενώ το όνομα του δεν υπάρχει στο καστ.

Πριν από εννέα μήνες, σε συνέντευξη που έδωσε στη Μαρία Σολωμού ρωτήθηκε για τα γυρίσματα που συμμετείχε καθώς είχε αφήσει για αυτό το λόγο μουστάκι.

-Τι κάνεις ακριβώς; Κάτι γυρίσματα;
-Ναι, μουστάκα σοβαρή.

Τότε, αποκάλυψε πως θα τον δούμε να συμμετέχει στο «Γάμος αλά ελληνικά 3» με τη Νία Βαρντάλος, 13 χρόνια μετά από την πρώτη τους ταινία.

-Κάνω έναν τύπο ο οποίος είναι αγρότης σε ένα νησί που δεν λέει ποιος ακριβώς νησί είναι στο πλαίσιο της ταινίας της Νίας Βαρντάλος

– Ωραίος ρόλος είναι;

-Ναι έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον, δεν θα πω τι ακριβώς γίνεται.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος συνδέεται με τη Νία Βαρντάλος με μία φιλία αρκετών χρόνων, βρίσκεται αντιμέτωπος με την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου για βιασμό και ξυλοδαρμό και παραμένει ερώτημα τι τελικά συνέβη με τη συμμετοχή του στο πολυαναμενόμενο σίκουελ.

Για πρώτη φορά, η Νία Βαρντάλος αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία και το σενάριο, ενώ η παραγωγή είναι ξανά στα χέρια των Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον και Γκάρι Γκότσμαν. Η νέα ταινία είναι αφιερωμένη στον ηθοποιό Μάικλ Κόνσταντιν τον «πατέρα της Τούλας» που έφυγε από την ζωή το 2021.

Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Έλενα Καμπούρη, Μαρία Βακράτση, Αντρέα Μάρτιν (Andrea Martin), Τζόι Φατόνε (Joey Fatone) και Λάινι Καζάν(Lainie Kazan) ενώ προστέθηκαν μερικά νέα πρόσωπα, όπως ο Ηλίας Κακαβάς και η Μελίνα Κοτσέλου.

Η πρώτη ταινία «Γάμος αλα Ελληνικά» το 2002 κατάφερε να φτάσει στην κορυφή με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών στις ρομαντικές κομεντί κερδίζοντας συνολικά 368 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο Box Office ενώ χάρισε στη Νία Βαρντάλος μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου.

Το 2016 κυκλοφόρησε το «Big Fat Greek Wedding 2» σε σκηνοθεσία του Κερκ Τζόουνς με εισπράξεις μόλις 90 εκατ. δολάρια παγκοσμίως. Σύμφωνα με το Variety το «My Big Fat Greek Wedding 3» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Σεπτεμβρίου.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου