Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Εκλογές 2023 – Νίκη: «Φιλοπατρία και πίστη στο Χριστό» το σύνθημα του προέδρου Δήμητρη Νάτσιου

  Τρίτη, 23 Μαΐου, 2023

«Βασικό στοιχείο της ταυτότητά μας είναι να ενώσει όλους τους Έλληνες»

Το πατριωτικό κόμμα «Νίκη» του Δημήτρη Νατσιού ιδρύθηκε το 2019 στη Θεσσαλονίκη και πήρε το υψηλότερο ποσοστό του στην Πιερία με 7,46%, στην Πέλλα 6,13%, στη Β’ Θεσσαλονίκης 5,62%, στη Χαλκιδική 5,38%, στη Δράμα 5,33% και στο Κιλκίς 5,27%.

Η «Νίκη» έκανε σημαία της στην προεκλογική περίοδο τις προσπάθειες για κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών. Τάχθηκε κατά των αμβλώσεων και μίλησε για επιπλέον μέτρα στήριξης πολύτεκνων οικογενειών.

«Βασικό στοιχείο της ταυτότητά μας είναι να ενώσει όλους τους Έλληνες»

«Είμαστε από τις ευχάριστες εκπλήξεις. Στις νέες εκλογές, πιστεύω θα διάβουμε το κατώφλι της Βουλής. Είμαστε πεπεισμένοι ότι στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ‘Νίκη’ θα γιορτάσει τα νικητήριά της», είπε, μιλώντας στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο πρόεδρος του κόμματος, Δημήτρης Νατσιός.

«Όσοι μας ψήφισαν το έκαναν συνειδήτα. Δεν είμαστε ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά, ούτε κέντρο. Είμαστε τα παιδιά της πονεμένης ρωμιοσύνης. Είμαστε πιστοί άνθρωποι στην αγία μας εκκλησία μας. Έχει ταυτιστεί η φιλοπατρία και ο σεβασμός στην ορθόδοξη εκκλησία με λέξεις όπως ακροδεξιά. Βασικό στοιχείο της ταυτότητά μας είναι να ενώσει όλους τους Έλληνες».

Σχετικά με την παραμονή της χώρας στην ΕΕ, το ευρώ, το ΝΑΤΟ, τις αμβλώσεις, τον γάμο των ομοφυλοφίλων, ο κ. Νατσιός τόνισε: «Πολλή συζήτηση. Εμείς πιστεύουμε στην ένωση των Εθνών. Σεβόμαστε απόλυτα τον άνθρωπο και αυτό που του έδωσε ο θεός, διαφωνούμε με επιλογές. Το ευαγγέλιο αναγνωρίζει άρρεν και θήλυ. Έναν γάμο αναγνωρίζει η εκκλησία μας».

Όπως σημειώνει το newsit.gr, κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο πρόεδρος της «Νίκης» δήλωσε: «Αγάπη στην πατρίδα, απλοί άνθρωποι με εργατικότητα, με φιλοπατρία άδολη και πίστη στον Χριστό. Τούτη την εποχή θέλουμε παιδεία και παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου