Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Εκλογές 2023: Γιατί «κόπηκε» το κόμμα Κασιδιάρη – Το σκεπτικό του Αρείου Πάγο

Τετάρτη, 3 Μαΐου, 2023

Εκτός εκλογικής διαδικασίας τέθηκε το κόμμα «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη - Το σκεπτικό της απόφασης των μελών που απαρτίζουν τη σύνθεση του Α1 τμήματος του Άρειου Πάγου.

Εκτός εκλογικής διαδικασίας τέθηκε το κόμμα «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη με απόφαση του Αρείου Πάγου. Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία, με ψήφους 9 προς 1.

Ως προς το σκεπτικό της απόφασης, όπως μετέδωσε το Mega και η Άννα Κανδύλη, το κόμμα Κασιδιάρη θεωρήθηκε ως «συνέχεια» της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Μάλιστα,  τα μέλη που απαρτίζουν τη σύνθεση του Α1 τμήματος, φαίνεται να βρίσκουν ομοιότητες όσον αφορά τα πρόσωπα, δηλαδή κάποια από τα στελέχη της Χρυσής Αυγής να εντοπίζονται στα ψηφοδέλτια του κόμματος «Έλληνες».

Ολόκληρο το σκεπτικό της απόφασης αναμένετα να γίνει γνωστό επισήμως, μετά τις 22:00.

Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα «ΕΑΝ» του πρώην αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Αναστάσιου Κανελλόπουλου πήρε «πράσινο φως» και θα συμμετέχει κανονικά στις εκλογές

Η πρώτη αντίδραση Κασιδιάρη

«Απόψε καταλύθηκε οριστικά το δημοκρατικό πολίτευμα και μισό εκατομμύριο Έλληνες στερούνται το ύψιστο δικαίωμα να ψηφίσουν το κόμμα της επιλογής τους», αναφέρει στην πρώτη του αντίδραση από τη φυλακή ο Ηλίας Κασιδιάρης.

«Το Εθνικό κόμμα ΈΛΛΗΝΕΣ στοχοποιήθηκε παράνομα γιατί είναι το πιο έντιμο και καθαρό κόμμα της εγχώριας πολιτικής σκηνής. Αναμέναμε αυτή την πρωτοφανή εκτροπή και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για την επόμενη μέρα. Αύριο το απόγευμα θα λάβουν χώρα οι επίσημες ανακοινώσεις μου», προσθέτει ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου