Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

 Δευτέρα, 15 Μαΐου, 2023

Για νίκη της Δημοκρατίας και της Χειμάρρας, έκανε λόγο ο Φρέντι Μπελέρης στην πρώτη δήλωση από τη φυλακή, αμέσως μετά την εκλογή του.

Την πρώτη δήλωση μέσα από τη φυλακή έκανε Ο προφυλακισμένος Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής στις δημοτικές εκλογές για το δήμο Χειμάρρας     αμέσως μετά την επικράτησή του για το δήμο της Χειμάρρας, έκανε μία δήλωση μέσα από τη φυλακή όπου κρατείται προσωρινά, αναρτώντας την στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook.

«Ευγνωμονώ όσους επέδειξαν λεβεντιά. Συμμερίζομαι όσους υπέκυψαν στην τρομοκρατία. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, όλοι οι πολίτες της Χιμάρας και εγώ ως Δήμαρχος, πρώτος μεταξύ ίσων, περπατάμε ενωμένοι για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί, υπερασπιζόμενοι την Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα!» έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook.

Η είδηση της εκλογικής επικράτησης του Φρέντι Μπελέρη για το δήμο της Χειμάρρας νωρίτερα πυροδότησε πανυγηρισμούς έξω από το εκλογικό κέντρο.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, οι ομογενείς ξέσπασαν σε χειροκροτήματα ενώ πολλοί από αυτούς τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο.

Ο Φρέντι Μπελέρης αναδείχθηκε νικητής των εκλογών με ποσοστό 50,12% ένατι του αντιπάλου του Γκιόρκι Γκόρο, εκλεκτού υποψηφίου του Εντι Ράμα, ο οποίος συγκέντρωσε το 49,88 στις προτιμήσεις του Σώματος των ψηφοφόρων. Η διαφορά των δύο υποψηφίων για το δήμο της Χειμάρρας ήταν μόλις 19 ψήφοι.

Ωστόσο, η επικράτηση του Μπελέρη θεωρείται «καθαρή» και  σημαντική καθώς την προτίμηση των ψηφοφόρων στο πρόσωπό του δεν ανέκοψε η πρόσφατη προφυλάκισή του μετά από απόφαση του εισαγγελέα του Αυλώνα για υπόθεση χρηματισμού ψηφοφόρων, ποινική δίωξη η οποία προκάλεσε σειρά αντιδράσεων τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς.

Επίσης στις εκλογές στο δήμο Φοινίκης νικητής είναι ο υποψήφιος του Κόμματος των Ελλήνων για το Μέλλον (ΜΕΓΑ) σε συνασπισμό με το κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόμμα, Ρωμαίος Τσάκουλης με 41 % των ψήφων έναντι 29 % αντίστοιχα που πήραν οι δύο αντίπαλοί του.

Στο δήμο Δρόπολης νικητής με 80% των ψήφων είναι ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Δημητράκης Τόλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου