Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Δευτέρα, 15 Μαΐου, 2023


Ισοφάρισε ρεκόρ του Ομπράντοβιτς

Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final 4 της Euroleague έχοντας νωρίτερα εξασφαλίσει την 1η θέση της κανονικής περιόδου και όλα αυτά, τελικά, είχαν ως αποτέλεσμα ο Γιώργος Μπαρτζώκας να αναδειχθεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν προπονητής της χρονιάς στη διοργάνωση, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να συμφωνεί.

Πέρυσι οι Πειραιώτες πήγαν στο Final 4, όπου αποκλείστηκαν στον ημιτελικό από την Αναντολού Εφές. Φέτος ο αντίπαλος στον ημιτελικό θα είναι η Μονακό και ο στόχος είναι η πρόκριση στον τελικό και μετά η κατάκτηση του 4ο ευρωπαϊκού τίτλου ώστε να γίνει ακόμη πιο σαφές ότι ο Μπαρτζώκας ενδεχομένως να είναι και ο καλύτερος προπονητής της Ευρώπης αυτή τη στιγμή.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν προπονητής της χρονιάς στη Euroleague και για τρίτη συνολικά στην καριέρα του, πράγμα που σημαίνει ότι ισοφάρισε την επίδοση του Ομπράντοβιτς, ο οποίος ήταν ο μόνος που είχε κατακτήσει τρεις φορές το βραβείο.\

Και μιας και ο λόγος για τον Ομπράντοβιτς, θα πρέπει να αναφερθεί ότι στις δηλώσεις του στήριξε τη βράβευση του Μπαρτζώκα. «Δικαίως ο Μπαρτζώκας αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στην Euroleague. Είχαν μια εξαιρετική σεζόν και εκείνος σημαντική συμβολή για τη σεζόν που έκαναν. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, τερμάτισε στην πρώτη θέση της regular season. Ευχαριστώ όλους όσους με ψήφισαν», ήταν τα λόγια του Σέρβου σύμφωνα με το newsbeast.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου