Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Στις 1:00μμ χθες υψώθηκε η Ελληνική Σημαία στο Δημαρχείο της Βοστώνης

 Δευτέρα, 1 Μαΐου, 2023

Οι ομπρέλες πήγαν στην άκρη για να υψωθεί η Ελληνική Σημαία στο Δημαρχείο της Βοστώνης.  Τι κι εάν ακυρώθυκε η παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας μετά την δοξολογία και τη δεξίωση στο καθεδρικό ναό μία ομάδα από το συμβούλιο της Ομοσπονδίας με το Γενικό Πρόξενο πήγε στο Δημαρχείο και εν μέσω βροχής ύψωσε την Ελληνική Σημαία στο Δημαρχείο.


Όλοι οι παρευρηθέντες έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας


Από αριστερά: ο κ. Αλέκος Γιούρντας Boston City Clerk, Κώστας Τραβαγιάκης Α' Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Timothy Kilduff, Φιλέλληνας που τιμήθηκε από την Ομοσπονδία, ο κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος, μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, κ. Βασίλειος Καυκάς, Πρόεδρος, κ. Γεώργιος Παναγιωτόπουλος Β' Αντιπρόεδρος, κ. Μιλτιάδης Αθανασόπουλος πρώην πρόεδρος, κ. Δημήτριος Ματθαίος μέλος Δ.Σ., κ. Charles Kokoros, Δήμαρχος του Braintree, o Γενικός Πρόξενος κ. Συμεών Τέγος με την οικογένειά του και ο κ. Δημήτρης Μπίτσικας μέλος του ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου