Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Ελεύθερος με εγγύηση Μπόρις Κλέιμαν

  Μεγάλη Παρασκευή, 14 Απριλίου, 2023

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο κατηγορούμενος, ο οποίος αρνείται την αξιόποινη πράξη που του αποδίδεται, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της καταβολής εγγύησης 20.000 ευρώ.

Ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας της ομάδας του Βόλου, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης σε μπαρ στο Κολωνάκι παρουσιάστηκε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ενώπιον του ανακριτή και υποστήριξε είναι αθώος.

Κομβικής σημασίας η ταυτοποίηση του DNA

Η 17χρονη από το Βέλγιο, που κατήγγειλε τον ποδοσφαιριστή για σεξουαλική κακοποίηση, έχει ήδη εξεταστεί από την αρμόδια υπηρεσία και ελήφθη δείγμα γενετικού υλικού. Παράλληλα ελήφθη αντίστοιχο δείγμα και από τα χέρια του 33χρονου αθλητή για να εξεταστούν και να διαπιστωθεί εάν προκύπτει ταυτοποίηση.

Η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται να ολοκληρωθεί σε είκοσι ημέρες, με στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας να τονίζουν πως η ταυτοποίηση του DNA είναι κομβικής σημασία για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Παράλληλα οι διωκτικές Αρχές αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες που αντιλήφθηκαν το περιστατικό.

Μπόρις Κλέιμαν: «Είμαι 100% σίγουρη πως είναι αθώος» λέει η σύζυγός του

Σίγουρη για την αθωότητα του Μπόρις Κλέιμαν δηλώνει η σύζυγός του, Λίαν.

«Είμαι 100% σίγουρη πως ο Μπόρις είναι αθώος για όλα όσα κατηγορείται» δήλωσε η σύζυγος του πρώην τερματοφύλακα του Βόλου και μητέρα των τριών παιδιών του στο sport5.

Η Λίαν είναι σε επαφή με τους δικηγόρους του Μπόρις Κλέιμαν και σύμφωνα πάντα με την αθλητική ιστοσελίδα, μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο. «Η μοναδική αλήθεια είναι ότι δεν έκανα όσα μου αποδίδονται» φέρεται να είπε στη σύζυγό του ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου.

Εσκοβάλ: «Αυτά έγιναν με τον Κλέιμαν στο μπαρ στο Κολωνάκι»

Θέση για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας πήρε και ο συμπαίκτης του Κλέιμαν, Ροντρίγκο Εσκοβάλ.

Όπως υποστήριξε ο συμπαίκτης του πρώην παίκτη της ΠΑΕ Βόλος, Ροντρίγκο Εσκοβάλ, σε πρόσωπα του περιβάλλοντος του, οι δύο συμπαίκτες την Δευτέρα, είχαν ρεπό και έφυγαν από τον Βόλο για την Αθήνα κρυφά καθώς την επόμενη ημέρα είχαν στις 17:30 προπόνηση και έπρεπε να βρίσκονται στην πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας.

Τι έγινε στο μπαρ

Όπως είπε ο 26χρονος Πορτογάλος στόπερ, διασκέδαζαν στον πριβέ χώρο του κλαμπ της οδού Σκουφά, όταν κάποια στιγμή εμφανίστηκε το κορίτσι με μια μεγάλη παρέα, όπως είπε, περίπου 8-9 άτομα μαζί και μια φίλη της και πηγαινοέρχονταν στο πριβέ.

Όπως αναφέρει το protothema.gr οι μαθήτριες από το Βέλγιο, έκατσαν με τους ποδοσφαιριστές, έκαναν, όπως ειπε ο Εσκοβάλ, πλάκα, όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά και δεν πίστευε οτι το σκηνικό θα εξελιχθεί έτσι. Λίγη ώρα αργότερα και χωρίς, οπως είπε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, να έχει καταλάβει το παραμικρό, οι κοπέλες έχοντας πιει, φεύγουν και πηγαίνουν στο ξενοδοχείο, ενώ ανέφερε οτι έφυγε και η παρέα τους.

Οι παίκτες έκατσαν άλλες δύο ώρες και τη στιγμή που έβγαιναν έξω για να πάρουν ταξί, τους περίμεναν οι μαθητές στην είσοδο του καταστήματος. Όπως είπε ο Εσκοβάλ, ενημέρωσαν τους υπεύθυνους του club οτι οι νεαροί Βέλγοι τους προκαλούσαν για να δημιουργήσουν επεισόδιο και μάλιστα τους φώναζαν «βγείτε έξω».

Ο ένας μαθητής, πλησίασε τον Κλέιμαν, τον έσπρωξε, ο 33χρονος ανταπέδωσε με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία και να καταλήξουν στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, όπου λίγη ώρα αργότερα η μαθήτρια θα αναγνώριζε στο πρόσωπο του τον άνθρωπο που κατήγγειλε ως τον βιαστή της.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου