Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Μακελειό σε πάρτι γενεθλίων στην Αλαμπάμα

Τρίτη, 18 Απριλίου, 2023

ΜΟΝΤΓΚΟΜΕΡΙ. ΑΛΑΜΠΑΜΑ. 4 νεκροί και αρκετοί τραυματίες είναι σύμφωνα με ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών της Αλαμπάμα ο μέχρι τώρα τραγικός απολογισμός των πυροβολισμών που έπεσαν σε εφηβικό πάρτι γενεθλίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 22:30 τοπική ώρα στο Ντέτβιλ μια αγροτική κωμόπολη, που απέχει περίπου 70 χλμ. από το Μοντγκόμερι, την πρωτεύουσα της Αλαμπάμα.
Ο Μπεν Χέινς, πάστορας σε εκκλησία της πόλης , είπε στο ABC News ότι όλο το βράδυ βρισκόταν στο νοσοκομείο με τις οικογένειες των θυμάτων.
Αναφορικά με τις συνθήκες του μακελείου ο Χέινς είπε όπως τον πληροφόρησαν οι πυροβολισμοί ξέσπασαν μέσα σε ένα μικρό χώρο όπου γινόταν ένα πάρτι γενεθλίων μετά από μια έντονη λογομαχία μεταξύ των παρευρισκομένων. Επίσης ο Χέινς είπε ότι υπήρχαν περισσότερα από 50 άτομα στο πάρτι όταν ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί.
Σε δήλωση της στο CNN η κυβερνήτης της Αλαμπάμα Κέι Άιβι εξέφρασε την θλίψη για το περιστατικό και τόνισε ότι η βία δεν έχει θέση στην πολιτεία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου