Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Μ. Πέμπτη απολογείται Μοιράσου το Μπόρις Κλέιμαν: Ποινική δίωξη για βιασμό και ναρκωτικά – Τη Μ. Πέμπτη απολογείται

 Μεγάλη Τετάρτη, 12 Απριλίου, 2023

Αν ήταν Έλληνας θα τον έκρυβαν με κάτι «ο τριανταδιάχρονος», ο, ο, ο.  Επειδή είναι ξένος το όνομά του αμέσως δόθηκε στη δημοσιότητα…  Και ο Μπέος τσίμπησε…  Όπως θέλουν να τσιμπήσουν βαθμούς και οι άλλοι πέντε της Supeleaguε αφού ο Βόλος θα παίζει με τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα.  Ζήτω η δικαιοσύνη!!!

Συγκεκριμένα σε βάρος του ποδοσφαιριστή ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η εισαγγελία σε βάρος του τερματοφύλακα του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία ανήλικης από το Βέλγιο για βιασμό της σε μπαρ στο Κολωνάκι. Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κοπέλας μέσα σε μπαρ.

Συγκεκριμένα σε βάρος του ποδοσφαιριστή ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί την Μεγάλη Πέμπτη σε ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να λάβει προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του, πριν δικαστικός λειτουργός και ανακριτής αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του αντιμετώπιση.

Μάλιστα, με ανακοίνωση η ομάδα του τερματοφύλακα τον έθεσε εκτός, ενώ έχει γίνει διακοπή του συμβολαίου του. «Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους. Ηδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ τους», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ

«Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες της 11-4-2023 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής για βιασμό και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα ο ανωτέρω κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης αλλοδαπής εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος . Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους 1,5 γραμμ.

Επιπρόσθετα, συνελήφθη και 18χρονος αλλοδαπός, φιλικό πρόσωπο της παθούσας, για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι, ο οποίος λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Οι ανωτέρω εντοπίστηκαν εξωτερικά του καταστήματος και οδηγήθηκαν στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας μετά από επεισόδιο που έλαβε χώρα μεταξύ τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου