Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Τέλος ο Χάμες Ροντρίγκες από τον Ολυμπιακό

 Μεγάλη Παρασκευή, 14 Απριλίου, 2023

Ίσως ο πρώτος που πρέπει να φύγει είναι Κριστιάν Καρεμπέ.  Μάζεψε "σαβούρα" στον Ολυμπιακό.  Να βασιστούν στα Ελληνόπουλα!

O Κολομβιανός σταρ αποχαιρέτισε τους φιλάθλους της πειραιώτικης ομάδας με ανάρτηση στο Instagram

Τέλος και επισήμως από τον Ολυμπιακό ο Χάμες Ροντρίγκες.

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ενημέρωσε για το «διαζύγιο» με τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό.

Στη σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Πειραιά αναφέρεται: 

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Χάμες Ροντρίγκες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε λύση της συνεργασίας τους. Ο Χάμες θα είναι πάντα κομμάτι του συλλόγου μας και μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Το «αντίο» του Χάμες

Ο Κολομβιανός σταρ αποχαιρέτισε τους φιλάθλους της πειραιώτικης ομάδας με ανάρτησή στο Instagram:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τον χρόνο που περάσαμε μαζί. Αν και βαδίζουμε σε χωριστούς δρόμους, νιώθω ότι θα είμαι πάντα μέλος και ευπρόσδεκτος στην οικογένεια του Ολυμπιακού, αλλά και του μεγάλου Λιμανιού του Πειραιά. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον Ολυμπιακό και κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Πάει Τουρκία;Τέλος ο Χάμες Ροντρίγκες από τον Ολυμπιακό

Σε σημερινό της ρεπορτάζ, η ισπανική αθλητική εφημερίδα «AS» αναφέρει ότι ο Χάμες πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Σύμφωνα με το ισπανικό μέσο ενημέρωσης, ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες, έχει αρχίσει τις προσπάθειες για να του βρει άλλη ομάδα, ενώ Μπεσίκτας και Γαλατασαράι έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Για τους λόγους της αποχώρησης από τον Ολυμπιακό, η ισπανική εφημερίδα αναφέρει πως «δεν του πρότεινε ανανέωση για δύο λόγους: ο ένας είναι το υψηλό συμβόλαιό του και ο άλλος το γεγονός ότι ο επιθετικός δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που υπήρχαν γι’ αυτόν».

Ο Χάμες αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό τον περασμένο Σεπτέμβριο ως ελεύθερος από την Αλ-Ραγιάν. Με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» πέτυχε πέντε γκολ και έξι ασίστ σε 24 εμφανίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου