Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Ακούστε Σήμερα στην ΕΡΤ. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας Βασίλειος Καυκάς στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα»

 Μεγάλη Τετάρτη, 12 Απριλίου, 2023

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνη, ΗΠΑ), Βασίλειος Καυκάς, είναι καλεσμένος στη Φωνή της Ελλάδας και στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα» που επιμελείται και παρουσιάζει η Ελένη Καραλή, τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2023, στις 16.00 ώρα Ελλάδας.

Με καταγωγή από το Σιμόπουλο Ηλείας, ο μικρότερος από τα τέσσερα αγόρια της οικογένειας, μετανάστευσε στις ΗΠΑ, στο Lowell της Μασσαχουσέτης, τον Νοέμβριο του 1975, όταν ήταν μαθητής της 6ης Τάξης Γυμνασίου. Ακολούθησε σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Lowell όπου αποφοίτησε με πτυχίο Bachelor στις Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες.

Τον Μάϊο του 2005 εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Βοστώνης.  Παράλληλα, είναι πρόεδρος και του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Αγγλίας.

Τον Δεκέμβριο του 1999 πρωτοστάτησε και πέρασε ψήφισμα της Ολομέλειας 720 αντιπροσώπων της Παγκόσμιας Ελληνικής Ομογένειας, όπου απαίτησε από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή να διεξαχθεί ολυμπιακό άθλημα στην Αρχαία Ολυμπία, την κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων. Με τη συμβολή των Ελλήνων και φιλελλήνων μέσα σε ένα μήνα συγκεντρώθηκαν 12 εκατομμύρια υπογραφές. Αποτέλεσμα ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα να γίνει τα προκριματικά και στα τελικά το άθλημα της σφαιροβολίας στο αρχαίο στάδιο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Ελένη Καραλή
Μετάδοση:
 Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2023, 4μμ:00 ώρα Ελλάδας

Τρόποι Ακρόασης:

·         Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της Ε.ΡΑ) 

·         Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».

·         Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.

·         Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.

·         Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.

·         Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.

·         Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως  TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).

·         Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.

·         Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.

·         Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.

·         Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου