Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Νεκρή η Παναγιώτα Μπραϊμάκη από τον Πύργο. Υποδιευθύντρια των Φυλακών Μαλανδρίνου

 Πέμπτη, 20 Απριλίου, 2023


Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να πέσει στο κενό από ύψος επτά μέτρων.

Ακούστε το άρθρο

Ξαφνικά και με τον πλέον τραγικό τρόπο έχασε χθες το μεσημέρι τη ζωή της 56χρονης από τον Πύργο σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Εθνική οδό Ναυπάκτου Ιτέας, κοντά στην περιοχή Παναγία Φανερωμένη στη Δωρίδα της Φωκίδας.

Πρόκειται για την Υποδιευθύντρια των Φυλακών Μαλανδρίνου, ανώτερη σωφρονιστική υπάλληλος Παναγιώτα Μπραϊμάκη, που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να πέσει στο κενό από ύψος επτά μέτρων… Από το συμβάν, η άτυχη γυναίκα βρήκε ακαριαίο θάνατο, καθώς υπέκυψε αμέσως στα σοβαρά τραύματά της.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Ναυπάκτου, όπως και το Α.Τ. Ευπαλίου. Η 56χρονη μεταφέρθηκε στο Κεντρο Υγείας Ναυπάκτου, αλλά εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Λίγη ώρα αργότερα, το τραγικό νέο έφθασε τόσο στους οικείους της στη Ναύπακτο όπου και διέμενε με τον σύζυγο –επίσης σωφρονιστικό υπάλληλο– και τα παιδιά τους, όσο και στην κοινωνία του Πύργου που ήταν αγαπητή και γνωστή.

Η Παναγιώτα Μπραϊμάκη ήταν μια από τις τρεις κόρες του παραδοσιακού και ιδιαίτερα φημισμένου εμποροράφτη του Πύργου, Λεωνίδα Μπραϊμάκη, επαγγελματία ιδιαίτερα επιτυχημένου και αγαπητού στην περιοχή.

Ερχόταν –όταν της δινόταν η ευκαιρία– τακτικά στη γενέτειρά της, καθώς διατηρούσε παλιές φιλίες από τα νεανικά της χρόνια, ενώ εδώ διαμένουν και οι στενοί συγγενείς της. Στο άκουσμα του θανάτου της επικράτησε στον Πύργο θλίψη, ενώ όλοι χθες προσπαθούσαν να ενημερωθούν πως συνέβη το κακό.

Στο Κ.Υ. Ναυπάκτου σύμφωνα με πληροφορίες μετέβη αμέσως η αδερφή της με τον σύζυγό της, τραπεζικοί υπάλληλοι επίσης γνωστοί και οι δύο στην τοπική κοινωνία, όπως και άλλοι συγγενείς της, με τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν εκεί δραματικές…

Η 56χρονη, σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά μέσα της περιοχής, είχε τελειώσει τη δουλειά της και επέστρεφε στο σπίτι της στη Ναύπακτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου