Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Για δεύτερη συνεχή ημέρα γέμισε το Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο με νέους και νέες

 Τετάρτη, 19 Απριλίου, 2023


Τελευταία Πανομογενειακή χθες και το Μαλιώτειο γέμισε κόσμο, αντιπροσώπους κοινοτήτων/ενοριών και Σωματείων αλλά και φοιτητικών και χορευτικών συγκροτημάτων.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκε ο π. Αθανάσιος Νενές που αντιπροσώπευσε τον Μητροπολίτη κ. Μεθόδιο και η κ. Μιρέλα Κουκούτσι από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Βοστώνη.

Μετά την αναστάσιμη προσευχή ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς έδωσε το δικαίωμα σε όλους και όλες να κάνουν τα διαπιστευτήρια. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ήταν όλο παρών.  

Οι δύο αντιπρόεπεδροι κ.κ. Κώστας Τραβαγιάκης και Γεώργιος Παναγιωτόπουλος έδωσαν αναφορά όπως αναφορά έδωσαν και οι υπεύθυνοι των υποτροφιών κ. Δημήτριος Ματθαίος και των χορευτικών κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος.  Αλλά και των συντονιστών της Παρελάσεως Κυριακούλα Πατσιαούρα και Βασιλική Ράμμου-Τσίχλη.

Να σημειωθεί ότι υπάρχει ένας μικρός αριθμός προσκλήσεων για το επίσημο δείπνο το Σάββατο, 28 Απριλίου όπου θα συμμετέχουν και οι Εύζωνες με τις φορεσιές τους.  Ενώ θα υπάρχει ζωντανή μουσική με την ορχήστρα της δικηγόρου Αγγελικής Ψώνη.  Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στον αριθμό 978-835-1455.

Οι νέοι του τμήματος των Ευζώνων της Ομοσπονδίας που έκαναν πρόβα σε διπλανή αίθουσα  προσκαλέστηκαν και παρευρέθηκαν για λίγο όπου τους έγινε η κατάλληλη αναγνώριση και καταχειροκροτήθηκαν όπως καταχειροκροτήθηκαν και οι αντιπρόσωποι των φοιτητικών Συλλόγων των Πανεπιστημίων, Boston University, Suffolk University, Bentley College, Boston College, MIT, Harvard, Northeastern, Optometric College, Tufts και άλλα.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Βοστώνης ευχαρίστησε όλους και όλες για τη συνεργασία και συμμετοχή.  Ανεφέρθηκε στους χορηγούς για την επιτυχία της παρελάσεως και τους χορηγούς των υποτροφιών.  

Αναφέρθηκε στον κ. Ιωάννη Κατσαρό για την προσφορά του και τον κ. Μιλτιάδη Αθανασόπουλο για την συμβολή του να βρεθούν πόροι για το υλικό και άλλα 'εξοδα της παρελάσεως.

Να σημειωθεί ότι μετά την παρέλαση στη γιορτή που θα γίνει στην πλατεία Δημαρχείου θα χορέψουν 10 χορευτικά συγκροτήματα! 

Ακολούθησε η κλήρωση της σειράς παρελάσεως με υπεύθυνη την κ. Ελένη Βιδάλη. 

Πολλοί εξέφρασαν τη γνώμη τους ότι αυτή ήταν η καλύτερη Πανομογενειακή για την παρέλαση της Βοστώνης.

Καλή Παρέλαση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου