Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Νέα Δημοκρατία: Οι επτά του Συνδυασμού για τη «μάχη» της Ηλείας

 Κυριακή, 9 Απριλίου, 2023


Δύο φίλοι θα παλέψουν για την πρωτιά.  

Η πρώτη σε σταυρούς και βουλευτής γιά 12 χρόνια Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, δικηγόρος με σπουδές στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Δρ. από το Columbia University της Νέας Υόρκης, και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ο οποίος επιστρέφει στα "πάτρια εδάφη", για τον οποίο ξέρει όλος ο Ελληνισμός.  

Καλό για την Αυγερινοπούλου είναι ότι δεν ήταν σε υπουργικό συνδυασμό (αν και έπρεπε) οπότε δεν φέρει ευθύνη στα "κακά" των κυβερνήσεων της ΝΔ.  Πάντα όμως τα γραφεία της και το τηλέφωνό της ήταν διαθέσιμα να βοηθήσει, ενώ δεν υπάρχει σπιθαμή της Ηλειακής γης που δεν έχει πάει πολλές φορές γιά να βρεθεί κοντά στον πολίτη.  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

-------------------------------------------------------------

Νέα πρόσωπα το 50% του συνόλου των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας.
Ακούστε το άρθρο

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε χθες τους νέους υποψήφιους βουλευτές που θα διεκδικήσουν μία θέση στη Βουλή στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Το 50% του συνόλου των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας θα είναι νέα πρόσωπα. Χωρίς συμμετοχή, μέχρι σήμερα, στην κεντρική πολιτική σκηνή, διεκδικώντας για πρώτη φορά την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, αλλά και την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού.

Η συμμετοχή των γυναικών στα ψηφοδέλτια ανέρχεται σε ποσοστό 42% και των ανδρών στο 58%. Ενώ, ο μέσος όρος ηλικίας των νέων υποψηφίων είναι τα 44 έτη.

Καμία έκπληξη στην Ηλεία

Όσον αφορά την Ηλεία, δεν είχαμε κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής, αφού όπως αναμενόταν υποψήφιοι με το Κυβερνών κόμμα στις επικείμενες εκλογές, πέρα από τους δύο εν ενεργεία βουλευτές, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου και Ανδρέα Νικολακόπουλο, θα είναι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Λευτέρης Βαρουξής, η Άννα-Μαρία Βλαγκούλη, η Μαριάννα Σταθοπούλου και ο Νίκος Καλάκος.

Και το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Ηλείας είναι ανανεωμένο πάνω από 50%.

Όσον αφορά τους πέντε νέους υποψήφιους βουλευτές:

Δημήτρης Αβραμόπουλος : Ο πρώην Ευρωπαίος επίτροπος είναι σίγουρα το πιο ηχηρό όνομα στο ψηφοδέλτιο, αφού είναι πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος, πρώην υπουργός, πρώην δήμαρχος Αθηνών κ.α.  Σίγουρα η υποψηφιότητα του στο νομό, δίνει αίγλη και προσδοκίες.

Λευτέρης Βαρουξής: Ο Εκδότης από τον Πύργο, δεν είναι άγνωστος στα πολιτικά δρώμενα του τόπου, αφού είχε συμμετάσχει και στις ευρωεκλογές του 2019, έχοντας μια αξιοπρόσεκτη και δυναμική παρουσία. Πλέον διεκδικεί την είσοδο στην Ελληνική Βουλή.

Άννα-Μαρία Βλαγκούλη: Είναι δημοσιογράφος και κόρη του αείμνηστου Θοδωρή Βλαγκούλη, έντονα δυναμική και αυτή και μία υποψηφιότητα σίγουρα που έχει μία ιδιαίτερη σημειολογική σημασία.

Μαριάννα Σταθοπούλου: Δεν είναι νέο πρόσωπο η γνωστή δικηγόρος από τον Πύργο, αφού ήταν υποψήφια και στις βουλευτικές εκλογές το 2019. Έχει διατελέσει και πρόεδρος του ΔΟΠΠ στον δήμο Πύργου.

Νίκος Καλάκος: Ο γνωστός οικονομολόγος είναι και αυτός από τα νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου