Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Ζοζέ Ανιγκό: Ποιος είναι ο υπηρεσιακός προπονητής του Ολυμπιακού

     Δευτέρα, 3 Απριλίου, 2023

Ο 61χρονος Γάλλος τεχνικός θα καθήσει στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η παραίτηση Μίτσελ, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Άρη, οδήγησε τους διοικούντες του Ολυμπιακού να δώσουν τα κλειδιά της τεχνικής ηγεσίας στον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος και διευθυντή της Ακαδημίας της ομάδας, Ζοζέ Ανιγκό.

Ο 61χρονος (σ.σ. γεννημένος στις 15/4/1961) Γάλλος γνωρίζει καλά τον ρόλο του προπονητή, καθώς έχει αναλάβει τον ίδιο ρόλο, κατά το παρελθόν, στη Μαρσέιγ, μέσα από δύο διαφορετικές θητείες (2003-04 & 2013-14), ενώ έχει διατελέσει πρώτος προπονητής και στη χώρα μας τα προηγούμενα χρόνια, στους πάγκους του Λεβαδειακού τη σεζόν 2017-18 και του Πανιωνίου τη χρονιά 2018-19.

Σημειώνεται ότι ως προπονητής της Ολιμπίκ Μαρσέιγ, ο Ανιγκό την είχε οδηγήσει το 2004 στον τελικό του Κυπέλλου UEFA και ως διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος σε ένα πρωτάθλημα, τρία Κύπελλα και πέντε παρουσίες στο Champions League και τέσσερις στο UEFA, ενώ τον Οκτώβριο του 2019 είχε αναλάβει επικεφαλής του σκάουτινγκ της Νότιγχαμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου