Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Αποκάλυψη . Μαζί με τις βουλευτικές, οι δημοτικές εκλογές!

   Σάββατο, 1η Απριλίου, 2023

Βρισκόμαστε εν αναμονή επίσημων ανακοινώσεων από το Υπουργείο Εσωτερικών το οποίο και θα εξηγήσει το σκεπτικό πίσω από αυτήν την απρόσμενη απόφαση.

Ακούστε το άρθρο

Πιθανότερη ημερομηνία η 2α Ιουλίου, μαζί δηλαδή με τον δεύτερο γύρο των εθνικών εκλογών Eίδηση που φέρνει τα πάνω – κάτω στο πολιτικό σκηνικό της χώρας αποκαλύπτει σήμερα η εφ. «Πατρίς» αφού σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, λόγοι εθνικής ασφάλειας και οικονομικού προϋπολογισμού, αναγκάζουν το κράτος να προκηρύξει τις δημοτικές εκλογές πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Συγκεκριμένα, τις ερχόμενες ημέρες και πριν το κλείσιμο της Βουλής, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης αναμένεται να φέρει νομοσχέδιο συμφώνα με το οποίο οι κάλπες για τον Α’ και Β’ βαθμό Αυτοδιοίκησης θα στηθούν εντός του Ιουλίου με πιθανότερη ημερομηνία τη 2η του μηνός, κάτι που σημαίνει πως οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές θα συμπέσουν με τον δεύτερο γύρο (αν υπάρξει τέτοιος) των βουλευτικών εκλογών.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η συγκεκριμένη εξέλιξη ανατρέπει κάθε είδους στρατηγική στα στρατόπεδα των υποψήφιων Δημάρχων, Περιφερειακών και των συμβούλων τους οι οποίοι πλέον έχουν πολύ λίγο χρόνο στη διάθεσή τους για να ξεκινήσουν αλλά και να ολοκληρώσουν την προεκλογική τους εκστρατεία.

Το τοπίο όμως δεν αλλάζει μόνο για τους προαναφερθέντες αλλά και για τους υποψήφιους βουλευτές οι οποίοι ήλπιζαν πως σε περίπτωση μη εκλογής τους, θα βρουν διέξοδο στην τοπική αυτοδιοίκηση ωστόσο κάτι τέτοιο δεν μπορεί πλέον να συμβεί.

Σε κάθε περίπτωση, βρισκόμαστε εν αναμονή επίσημων ανακοινώσεων από το Υπουργείο Εσωτερικών το οποίο και θα εξηγήσει το σκεπτικό πίσω από αυτήν την απρόσμενη απόφαση.

*Καλή Πρωταπριλιά!

Χα, χα, χα....

ΠΑΤΡΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου