Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Κηδεία Κατίνας Μούγιος το γένος Παναγουλοπούλου, 91 χρονών, από τον Πύργο Ηλείας και κατοικούσα στο Millis, Massachusetts.

 Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Ήταν κόρη των αειμνήστων Βασίλη και Χρυσής Παναγουλοπούλου από τον Πύργο, Ηλείας και αδελφή του ταμία του Πανηλειακού Συλλόγου κ. Γεώργιου Παναγουλόπουλου, από το Brockton, Massachusetts,  πρώην Προέδρου του Συλλόγου και πρώην Προέδρου της Πανηλειακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ & Καναδά.  Αντιπροέδρου της ενορίας/κοινότητας του Brockton, Massachusetts.  Επίσης αδελφή των αειμνήστων, Μαρίας Παναγουλοπούλου και Σοφίας Σγουράκη.

Άφησε πίσω της τα παιδιά της Ζωή Πέρρος σύζυγος αυτής Αρθουρ, από το Millis, MA.  Χριστίνα Duggan σύζυγος αυτής Liam από το Millis, MA και Βασίλη Μούγιος σύζυγος αυτού Κέρη από το Windham, NH.  Επίσης ήταν μητέρα του αείμνηστου Φώτη Μούγιου. 10 εγγόνια και 4 δισέγγονα.

Η σορός της αείμνηστης Κατίνας Μούγιος το γένος Παναγουλοπουλου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα θα γίνει αύριο Τρίτη στις 10:00πμ – 11:00πμ στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, 57 Brown Street, Weston, MA, και θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία από τον ανωτέρω ναό στις  11:00πμ.  Θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός στο Prospect Hill Cemetery στο Millis, MA.
Αντί για άνθη μπορείτε να κάνετε χρηματική δωρεά στον ιερό ναό St. Demetrios Greek Orthodox Church - www.stdemetriosweston.org

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ

ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ ΜΟΥΓΙΟΣ, ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου