Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Γλυκά Νερά: Οι γονείς Αναγνωστόπουλου έχασαν οριστικά τη διαμάχη για την επιμέλεια της Λυδίας

Δευτέρα, 12 Μαρτίου, 2023

Πλέον, η γιαγιά και ο παππούς από την πλευρά του πατέρα, θα έχουν μόλις μία ώρα την εβδομάδα για να τη συναντούν «μέσω Skype ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων» αποφάσισε το δικαστήριο. 

Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καταδικασμένου για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν μπροστά στο μωρό τους, έχασαν τη δικαστική μάχη για την επιμέλεια της εγγονής τους. 

Όπως αναφέρει η βρετανική The Sun, σχεδόν δύο χρόνια μετά τη δολοφονία, το αίτημα των γονιών του Αναγνωστόπουλου για την επιμέλεια της Λυδίας, απορρίφθηκε από δικαστήριο της Αθήνας

Πλέον, η γιαγιά και ο παππούς από την πλευρά του πατέρα, θα έχουν μόλις μία ώρα την εβδομάδα για να τη συναντούν «μέσω Skype ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων» αποφάσισε το δικαστήριο. 

«Είναι αυτό που θέλαμε με κάθε τρόπο. Το κοριτσάκι θα ζήσει τώρα με ηρεμία με την αδερφή και τη μητέρα της Καρολάιν στις Φιλιππίνες. Η Λυδία δε θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη εκεί» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς, Θανάσης Χαρμάνης. 

Υπενθυμίζεται πως η προσφυγή των γονέων της Καρολάιν, προς τους οποίους έχει δοθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια της Λυδίας, αφορά την αλλαγή του τρόπου και των ωρών επικοινωνίας με τους πατρικούς παππούδες, λόγω της μετοίκησης του παιδιού.

Η απόφαση δίνει τέλος στις προσπάθειες της οικογένειας Αναγνωστόπουλου να φέρουν τη Λυδία πίσω στην Ελλάδα. 

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την άσκηση έφεσης, τον περασμένο μήνα, από τον Αναγνωστόπουλο, για τη μείωση της ποινής που του έχει επιβληθεί.

«Είναι απολύτως απεχθές το ότι ο δολοφόνος της κόρης μου προσπαθεί να μειώσει την ποινή φυλάκισής του λόγω της “καλής του συμπεριφοράς”. Το έγκλημα που διαπράχθηκε από τον δολοφόνο, εκείνο της γυναικοκτονίας, είναι ένα ειδεχθές έγκλημα που θα έπρεπε να επισύρει εξαιρετικά αυστηρή τιμωρία. Κατά τη γνώμη μου, άνδρες που σκοτώνουν τις συζύγους τους για τον οποιοδήποτε λόγο, είναι οι ποταπότεροι των ποταπών, μαζί με τους παιδόφιλους» κατακεραύνωσε τον καταδικασθέντα Αναγνωστόπουλο ο πρώην πεθερός του, Ντέιβιντ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου