Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Τέμπη: Απίστευτες καταγγελίες: «Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά κι ακούγονταν πανηγύρια»

Κυριακή, 11 Μαρτίου, 2023

Πολίτες καταγγέλουν πως την προηγούμενη της τραγωδίας στα Τέμπη είχε στηθεί πάρτι στο σταθμαρχείο της Λάρισας.

Αποκαλύψεις δίχως τέλος για όσα συνέβαιναν στο σταθμαρχείο της Λάρισας, καθώς σύμφωνα με πολίτες το βράδυ που προηγήθηκε του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη είχε στηθεί πάρτι εν ώρα εργασίας.

Επίσης έχει γίνει γνωστό το αλαλούμ με τις βάρδιες, καθώς το μοιραίο βράδυ της τραγωδίας στα Τέμπη, θα έπρεπε στη βάρδια να υπάρχουν τρεις σταθμάρχες και ο 59χρονος Βασίλης Σαμαράς ήταν τελικά μόνος του.

Στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει και το βιβλίο παράδοσης παραλαβής που έχουν οι σταθμάρχες όταν ολοκληρώνουν τη βάρδια τους, καθώς όπως κατήγγειλε ο 59χρονος, υπάρχει σβήσιμο με μπλάνκο, ενώ όπως ανέφερε παρόλο που οι συνάδελφοί του έπρεπε να φύγουν στις 23:00, εκείνοι αποχώρησαν νωρίτερα και τον άφησαν μόνο του.

«Ο κάθε σταθμάρχης μετά τη βάρδια του παραδίδει και παραλαμβάνει ο νέος και αυτή η παράδοση – παραλαβή εντυπώνεται εγγράφως στο αντίστοιχο βιβλίο και καταγράφεται η ώρα έναρξης και λήξης της προηγούμενης βάρδιας. Μετά το συμβάν η ώρα παράδοσης παραλαβής διορθώθηκε με μπλάνκο στο βιβλίο παράδοσης παραλαβής που τηρείται στο γραφείο του σταθμάρχη» ανέφερε αρχικά.

«Δεν θυμάμαι ποια είναι η πραγματική ώρα που υπογράψαμε ότι παρέλαβα. Το συγκεκριμένο βιβλίο βρίσκεται πάντα ανοιχτό στο γραφείο του σταθμάρχη, τοποθετημένο σε ένα ράφι και διαπίστωσα μετά το συμβάν ότι ήταν διορθωμένη η ώρα. Η πραγματική ώρα αναχώρησης του παλιού σταθμάρχη είναι περί τις 22:20 και του νέου 22:10» συμπλήρωσε ο προφυλακισμένος σταθμάρχης.

Το βιβλίο πλέον βρίσκεται στο γραφείο της ανακρίτριας που χειρίζεται την τραγωδία στα Τέμπη και θα κληθούν γενετιστές και γραφολόγοι να διαπιστώσουν ποιος από όσους βρέθηκαν το βράδυ του δυστυχήματος στο σταθμαρχείο Λάρισας αλλοίωσε τα στοιχεία και τι σκοπό είχε.

«Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά και έκαναν πάρτι»


Πολίτες καταγγέλλουν στο Star ότι στο σταθμαρχείο της Λάρισας γινόταν «πάρτι» μία ημέρα πριν την τραγωδία.

«Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά και έκαναν κάποιο πάρτι λόγω ημέρας λες και ήταν σε κάποιο πανηγύρι» λέει κάτοικος της Λάρισας.

Ερωτηθείς αν γινόταν το πάρτι στο σταθμαρχείο ή στον ΟΣΕ γενικά, ο πολίτης απάντα «στο σταθμαρχείο».

 «Ο σταθμάρχης ήταν εύθυμος και ξέχασε δυο φορές το μικρόφωνο»

«Ο κύριος που βγάζει τις ανακοινώσεις ήταν πολύ εύθυμος. Ξέχασε δύο φορές το μικρόφωνο ανοιχτό, τη δεύτερη φορά το ξέχασε περισσότερη ώρα» λέει άλλος κάτοικος Λάρισας.

«Είχε συνομιλία με τον διπλανό του, απλά ήταν και άλλος κόσμος μέσα, δεν καταλαβαίναμε τι έλεγε αλλά φαινόταν ότι μπέρδευε τα λόγια του» προσθέτει.

« Και έτρεξε ο σεκιούριτι να τους πει να κλείσουν τα μικρόφωνα;» ρωτά η δημοσιογράφος, κάτι που επιβεβαιώνει ο κάτοικος.

Στο μεταξύ ο δικηγόρος πολυτραυματία από το δυστύχημα στα Τέμπη, Γιώργος Μπαρτζώκης, επιμένει ότι ο σταθμάρχης δεν ήταν στο πόστο του και πως από τις συνομιλίες φαίνεται ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είχε νηφαλιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου