Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Οικογένεια στην Καλαμπάκα έχασε τα τρία παιδιά της στα Τέμπη

Παρασκευή, 3/3/23

ΑΘΗΝΑ. Στο πένθος έχουν βυθιστεί το Καστράκι και η περιοχή της Καλαμπάκας, για τον χαμό τριών νέων κοριτσιών, μόλις 20 ετών, που βρήκαν τραγικό θάνατο στο σιδηροδρομικό δυστύχημα το βράδυ της Τρίτης (28/2) στα Τέμπη.

Οπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα trikalavoice.gr, πρόκειται για τις δίδυμες αδελφές Θώμη και Χρύσα Πλακιά και την πρώτη τους ξαδέλφη Αναστασία Πλακιά, κόρες του Νίκου και του Δημήτρη Πλακιά, ιδιοκτητών της γνωστής ταβέρνας στο Καστράκι Καλαμπάκας. Οι γονείς των τριών κοριτσιών ειδοποιήθηκαν να μεταβούν στη Λάρισα και σύμφωνα με τις πληροφορίες έγινε η ταυτοποίηση των σορών μέσω DNA.

Μέχρι στιγμής οι νεκροί από το αδιανόητο σιδηροδρομικό δυστύχημα έχουν φτάσει τους 44, ωστόσο υπάρχουν φόβοι ότι η λίστα των θυμάτων θα μεγαλώσει.

Θλίψη για τον χαμό των τριών κοριτσιών

Ολόκληρη η τοπική κοινωνία έχει βυθιστεί στο πένθος για τον χαμό των τριών νέων κοριτσιών, οι οποίες επέστρεφαν με το τρένο στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσουν τις σπουδές τους.

«Είναι μια τραγωδία. Δύο αδέλφια, απόλυτοι νοικοκύρηδες της περιοχής με ξενοδοχείο και εστιατόρια στο Καστράκι, που είναι το επίνειο των Μετεώρων, έχασαν τρία παιδιά. Ο ένας έχασε τα δίδυμα κορίτσια του και ο άλλος τη μοναχοκόρη του. Ηταν αριστούχες μαθήτριες και πήγαιναν στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσουν τις σπουδές τους, αφού πέρασαν ένα τριήμερο με τους γονείς τους. Τέτοια δράματα θα ακούμε καθημερινά», είπε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας μιλώντας στον ΑΝΤ1, καθώς του έγινε κρούση από τις οικογένειες των θυμάτων για να αναλάβει την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου