Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Ίλιον: Προπηλάκισαν τον Δημήτρη Βίτσα σε διαμαρτυρία για τα Τέμπη

 Κυριακή, 11 Μαρτίου, 2023

Χθες και για την επίθεση στο Γιάνη (με ένα ν) Βαρουφάκη, γράψαμε:

Άρχισαν τα όργανα και τα... “δάκρυα”, ευχόμαστε για το καλό της Δημοκρατίας να μην ξαναγίνει.

Να δούμε οι αγανακτισμένοι πολίτες που θα φτάσουν.  Λέτε να ψάχνουμε για βουλευτές και πολιτικούς;

Το συμβάν ήταν περιορισμένης έκτασης κι έλαβε τέλος, με τους επιτιθέμενους να απομονώνονται. 

Ίλιον: Προπηλάκισαν τον Δημήτρη Βίτσα σε διαμαρτυρία για τα Τέμπη

Επεισόδιο σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για το δυστύχημα στα Τέμπη στο Ίλιον, όπου ομάδα αναρχικών φέρεται να προπηλάκισε το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βίτσα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερα με πέντε άτομα, όταν διαπίστωσαν την παρουσία του κ. Βίτσα, φέρεται να κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του, αποδοκιμάζοντάς τον. Το συμβάν ήταν περιορισμένης έκτασης κι έλαβε τέλος, με τους επιτιθέμενους να απομονώνονται. 

Όπως ανέφερε η Πρωτοβουλία Αναρχικών Αγίων Αναργύρων – Καματερού σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου «λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της τοπικής συγκέντρωσης και ενώ μόλις είχαν αρχίσει να συγκροτούνται τα μπλοκ και να προσέρχεται κόσμος, εντοπίσαμε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βίτσα στην κεντρική πλατεία του Ιλίου ως “διαδηλωτή” (sic) για το κρατικό και καπιταλιστικό έγκλημα στα Τέμπη (για το οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι συνυπεύθυνη) και με τις ευλογίες της τοπικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΕΕΚ και λοιπών αβανταδόρων της σοσιαλδημοκρατίας. Του επιτεθήκαμε και ακολούθησε μια εκτεταμένη σύρραξη και συμπλοκή με δεκάδες οπαδούς του και με την υποστήριξη (σε ορισμένα παραδείγματα και επί του πρακταίου υποστήριξη) των τοπικών οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου