Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Πανομογενειακή σύσκεψη στη Βοστώνη για την παρέλαση

Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023 

ΒΟΣΤΩΝΗ. Την Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023, η Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας καλεί πανομογενειακή σύσκεψη στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο, στις 7:30 το εσπέρας, στην οποία θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες για την ετήσια παρέλαση της Βοστώνης και τις εκδηλώσεις συνδεόμενες με αυτή.

Η παρέλαση, ως γνωστόν, έχει οριστεί να γίνει την Κυριακή 30 Απριλίου, στη 1 μεταμεσημβρινή.

Οπως πληροφορεί με ανακοινωθέν η Ομοσπονδία, η οποία έχει τη διοργανωτική πρωτοβουλία και ευθύνη της παρέλασης, η επικείμενη πανομογενειακή σύσκεψη θα είναι η προ-τελευταία και τονίζει πως «η συμμετοχή των Φορέων, Συλλόγων, Κοινοτήτων, Σχολείων, Φοιτητικών Οργανώσεων και κάθε οργανισμού είναι απαραίτητη».

Στο ανακοινωθέν αναγράφεται ακόμα, πως «τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας αρκετές φορές την εβδομάδα συναντιούνται για την οργάνωση της παρέλασης. Ελάτε να μάθετε όλα γύρω από την παρέλαση και τις εκδηλώσεις και να συμμετάσχετε στην προετοιμασία της Γιορτής του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας. Πληροφορήστε και άλλους να συμμετάσχουν».

Τμήμα από την Ελληνική Κοινότητα του Brockton, Massachusetts
Από την περισυνή παρέλαση
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου