Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Ουρές για αιμοδοσία στη Λάρισα

 Πέμπτη, 2 Μαρτίου, 2023

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση των πολιτών, οι οποίοι σχημάτισαν ουρά στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, προκειμένου να δώσουν αίμα για τους τραυματίες της τραγωδίας στα Τέμπη.

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ουρές για αιμοδοσία στη ΛάρισαΣυγκινητική είναι η ανταπόκριση των πολιτών, οι οποίοι σχημάτισαν ουρά στην κεντρική πλατεία της Λάρισας σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, προκειμένου να δώσουν αίμα για τους τραυματίες της τραγωδίας στα Τέμπη.

Την ίδια ώρα, πολλοί πολίτες έσπευσαν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου Βόλου, προκειμένου να δώσουν αίμα και να βοηθήσουν τους τραυματίες νοσηλευόμενους από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήδη το Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου Βόλου είχε στείλει μονάδες αίματος στα δύο Νοσοκομεία της Λάρισας.

«Είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε με όποιο τρόπο μας ζητηθεί» επισήμανε ο διοικητής του νοσοκομείου Ιωάννης Ντόκος, ερωτηθείς σχετικά από την ΕΡΤ Βόλου.

Με πληροφορίες από onlarissa.gr, magnesianews.gr, ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου