Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

«Ασημένιος» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης ο Νίκος Ανδρικόπουλος

 Σάββατο, 4 Μαρτίου, 2023


Ο Νίκος Ανδρικόπουλος έγινε ο πρώτος Ελληνας αθλητής που κρέμασε μετάλλιο στο λαιμό του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης, με άλμα στα 16,58μ. στο τριπλούν, το οποίο του χάρισε τη δεύτερη θέση στο βάθρο των νικητών.

Ο άλτης του Δημήτρη Βασιλικού κατάφερε σε έναν αγώνα που κυριάρχησε ο Πορτογάλος, Πέδρο Πιτσάρδο (χρυσό μετάλλιο, 17,60μ., κορυφαία επίδοση για το 2023), να κατακτήσει τη δεύτερη θέση και να προσθέσει στο βιογραφικό του το πρώτο μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Γερμανός, Μαξ Χες, με άλμα στα 16.57 μέτρα.

Ο Ανδρικόπουλος μπήκε στον αγώνα με άλμα στα 16,20μ., ήταν άκυρος στο δεύτερο και τρίτο άλμα του, «προσγειώθηκε» στα 15,91μ. στο τέταρτο και πέτυχε στο πέμπτο το 16,58 μ., που είναι ρεκόρ του στον κλειστό στίβο, αφού είχε 16,39μ. Παράλληλα ο 26χρονος «έπιασε» στην έκτη θέση όλων των εποχών στο αγώνισμα στον κλειστό στίβο τον Σταμάτη Λένη.

Ο Δημήτρης Τσιάμης είχε καλύτερο άλμα στα 16,39μ και ολοκλήρωσε στην 7η θέση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου