Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Τεντόγλου: Πέταξε στα 8,03μ. και πήγε άνετα τελικό

  Σάββατο, 4 Μαρτίου, 2023

Ο 24χρονος πρωταθλητής μετά το 7,91μ. στο πρώτο του άλμα, έφτασε με το δεύτερο στο 8,03μ. και έπιασε εύκολα το όριο πρόκρισης που ήταν στα 7,95μ.
Ακούστε το άρθρο

Στον τελικό του μήκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Κωνσταντινούπολης προκρίθηκε… σβηστά ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο 24χρονος πρωταθλητής μετά το 7,91μ. στο πρώτο του άλμα, έφτασε με το δεύτερο στο 8,03μ. και έπιασε εύκολα το όριο πρόκρισης που ήταν στα 7,95μ.

Όπως σημειώνει το sport-fm.gr, ο τελικός του μήκους θα γίνει το πρωί της Κυριακής, στις 9:12 και ο Τεντόγλου που έχει την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο με 8,41μ. είναι το μεγάλο φαβορί για το χρυσό. Θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο για τρίτη διαδοχική φορά σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κάτι που δεν έχει καταφέρει κανένας αθλητής στην ιστορία του αγωνίσματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τηλεσκηνοθέτης έχασε τόσο το πρώτο όσο και το δεύτερο άλμα του Γρεβενιώτη πρωταθλητή, παρότι πρόκειται για τον κορυφαίο του μήκους εδώ και χρόνια. Μάλιστα, το δεύτερο άλμα του δεν το είδαμε ούτε σε μαγνητοσκόπηση!

Δείτε το άλμα πρόκρισης του Τεντόγλου:

Μέχρι να πάρει την πρόκριση ο Τεντόγλου με το δεύτερο άλμα του, μόνο ένας άλλος άλτης έπιασε το όριο πρόκρισης, ο Ρουμάνος Γκαμπριέλ Ρου Μπιτάν, επίσης με 8,03μ, που είναι η καλύτερη προσωπική του επίδοση για φέτος.

Τελικά την καλύτερη επίδοση στα προκριματικά με 8,14μ. σημείωσε στο τρίτο και τελευταίο του άλμα ο Σουηδός Τομπάιας Μοντλέρ, μεγάλος ανταγωνιστής του Έλληνα πρωταθλητή για το χρυσό.

Mόλις τέσσερις άλτες έπιασαν το όριο, καθώς πέραν των Τεντόγλου, Μοντλέρ και Ρου Μπιτάν, ο Ισπανός Χάιμε Γκέρα πήδηξε 7,99μ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου