Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Απεβίωσε στη Βοστώνη ο Βασίλειος Καράμπελας, 65 χρονών (σύζυγος Δήμητρας Αναγνωστοπούλου) γεννηθείς στα Γρανιτσέϊκα, Πύργου, Ηλείας που κατοικούσε στο Cambridge, Massachusetts.

 Δευτέρα, 12 Μαρτίου, 2023

Ο Βασίλης ταλαιπωρήθηκε από την ασθένεια mesothelioma”.

Ήταν γιός των αειμνήστων Ιωάννη και Ελένης Καράμπελα και γαμβρός του Δρ. Αθανάσιου Αναγνωστόπουλου όλοι με καταγωγή από τα Γρανιτσέϊκα, Ηλείας.  Ήταν ηλεκτρολόγος μηχανικός.

Αφήνει πίσω του την σύζυγό του Δήμητρα Αναγνωστοπούλου, τον αδερφό του Αθανάσιο, σύζυγο αυτού Μαρία, την αδελφή του Μαρία Καράμπελα και την πεθερά του Μαρία Αναγνωστοπούλου.

Η σορός του μεταστάντος θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα αύριο, Τρίτη, 13 Μαρτίου, 2023 10:00πμ-11:00πμ στον ιερό ναό των Κωνσταντίνου και Ελένης στη διεύθυνση: 14 Magazine StreetCambridge, Massachusetts, MA. (617) 876.3601.  Η εξόδιος ακολουθία θα λάβει χώρα στις 11:00πμ στον ανωτέρω ναό.  Μετά το πέρας της εξόδιου ακολουθίας η σορός του Βασίλη Καράμπελα θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο Mt. Auburn Cemetery, 580 Mt. Auburn Street, Cambridge, MA.

Για το λόγο ότι η σύζυγός του και η οικογένεια είναι τα ιδρυτικά μέλη του «The Greek Institute in Cambridge, αντί για άνθη να γίνουν χρηματικές δωρεές στη μνήμη του να γίνουν για την υποτροφία Vassilios Karabelas Scholarship που θα ανοίξει η σύζυγός του.

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ

ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου