Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Τελικά ήρθαν οι Έλληνες ένα βράδυ- «Έπεσε» το τουρκικό twitter από τα μηνύματα ευγνωμοσύνης

 Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023

Τελικά ήρθαν οι Έλληνες ένα βράδυ- «Έπεσε» το τουρκικό twitter από τα μηνύματα ευγνωμοσύνης | tovima.gr

Ρίγη συγκίνησης έχει καταφέρει να σκορπίσει η ΕΜΑΚ ανασύρωντας ζωντανούς ανθρώπους από τα χαλάσματα που άφησε πίσω του ο σεισμός στην Τουρκία.


«Φωτιά» έχει πάρει το twitter από τα μηνύματα ευγνωμοσύνης των Τούρκων πολιτών προς τους άνδρες της ΕΜΑΚ, οι οποίοι απεγκλωβίζουν νυχθημερόν ανθρώπους από τα χαλάσματα που άφησε στο πέρασμα του ο φονικός σεισμός.

Η ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίσσεται στην Τουρκία μετά το χτύπημα του σεισμού μεγέθους 7,8 μονάδων της κλίμακας Ρίχτερ, κινητοποίησε από την πρώτη στιγμή την ελληνική πλευρά, η οποία συνέδραμε άμεσα στέλνοντας βοήθεια και ειδικά εκπαιδευμένους άντρες της ΕΜΑΚ.

Η ΕΜΑΚ μάλιστα, έχει καταφέρει να διακριθεί ιδιαίτερα μέχρι στιγμής στο πολύ δύσκολο έργο της απεγκλώβισης ανθρώπων που έχουν παγιδευτεί κάτω από τα ερείπια.

Σαν ήρωες αντιμετωπίζονται στην Τουρκία οι άνδρες της ΕΜΑΚ

Οι Τόυρκοι πολίτες εκφράζουν συνεχώς και με κάθε τρόπο την ευγνωμοσύνη τους για όσα έχουν προσφέρει και συνεχίζουν νυχθημερόν και με κίνδυνο της ζωής τους να προσφέρουν οι άνδρες της ΕΜΑΚ, οι οποίοι αντιμετωπίζονται πλέον σαν ήρωες. Τα σχετικά tweets πληθαίνουν κάθε ώρα που περνάει, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη και θαυμασμό.

Τελικά ήρθαν οι Έλληνες ένα βράδυ

Χαρακτηριστικά οι Τούρκοι χρήστες του twitter αναφέρουν πως αν και ο Ερντογάν έλεγε πως η Τουρκία θα εισβάλει ένα βράδυ στην Ελλάδα τελικά ήταν οι Έλληνες εκείνοι οι οποίοι ήρθαν ένα βράδυ 

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου