Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Πέθανε η ηθοποιός Ράκελ Γουέλς (Raquel Welch)

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, 2023

Πέθανε η ηθοποιός Ράκελ Γουέλς | tovima.gr

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Ράκελ Γουέλς πέθανε σε ηλικία 82 ετών.

Τον θάνατο της χολιγουντιανής σταρ, Ράκελ Γουέλς, επιβεβαίωσε συντετριμμένη η οικογένειά της. Η Raquel Welch είχε ανακηρυχθεί ως μία από τις 100 πιο sexy ηθοποιούς στην ιστορία του κινηματογράφου το 1995.

Η ηθοποιός και σύμβολο του σεξ Raquel Welch πέθανε στα 82 της χρόνια μετά από σύντομη ασθένεια. Η Αμερικανίδα ηθοποιός απέκτησε διεθνή φήμη από τους διαδοχικούς ρόλους της στις ταινίες Fantastic Voyage και One Million Years B.C. το 1966.

Η βραβευμένη ηθοποιός, όπως γίνεται γνωστό, έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης.

Η σκηνή που εδραίωσε ως sex symbol τη Raquel Welch

Ήταν η εμφάνισή της με μπικίνι στο One Million Years B.C. που την εδραίωσε ως σύμβολο του σεξ. Ήταν ο πρώτος της κινηματογραφικός ρόλος που της χάρισε εκτός από διεθνή φήμη και τον τίτλο του sex symbol.

Η συγκεκριμένη ταινία ήταν μια κλασική επιτυχία του Χόλιγουντ. Εκτόξευσε τη φήμη της, παρά το γεγονός ότι είχε ελάχιστες ατάκες στην πρώτη της εμφάνιση στον κινηματογράφο. 

Στη διάρκεια της καριέρας της, η Raquel Welch συγκέντρωσε αμέτρητα βραβεία. Σε κάποια μάλιστα φάση της καριέρας της έγινε μία από τις πιο περιζήτητες γυναίκες σταρ στο Χόλιγουντ.

Για δύο δεκαετίες, στα ’60ς και τα ’70ς, ήταν το πρώτο όνομα στο Χόλιγουντ. Η πρώτη Χρυσή Σφαίρα ήρθε το 1975 για τον ρόλο της στην ταινία «Οι τρεις σωματοφύλακες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου