Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Ανακοίνωση από τη νέα οργάνωση HELLENIC NATIONAL COUNCIL OF AMERICA INC

  Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου, 2023

Τιμώντας την μνήμη του Θεόδωρου Σπυρόπουλου Στις 26 Σεπτεμβρίου 2014, πέθανε ο επιχειρηματίας, παράγοντας της Ομογένειας, ευεργέτης, λαμπρός 'Ελληνας, Ελληνολάτρης κλπ, ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, που ζούσε στο Σικάγο, με καταγωγή Καλάβρυτα. 

Τεράστια η προσφορά του στην Ομογένεια και στην Ελλάδα. Ευεργέτης, με οικονομική βοήθεια σε έχοντες ανάγκη, σε Οργανώσεις, σε Ιδρύματα εκπαιδευτικά κλπ Αγαπητός και σεβαστός, διετέλεσε πρόεδρος σε Οργανώσεις, όπως περιφέρεια ΣΑΕ (Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού) Αμερικής, Ομοσπονδία Σικάγου, ΗΑΝC κ.ά. 

Ελάχιστοι 'Ελληνες στις ΗΠΑ, είχαν ή έχουν τον πατριωτισμό και το χάρισμα του Θεόδωρου Σπυρόπουλου. Δυστυχώς, αν και πέρασαν 8 χρόνια και 5 μήνες από τον θάνατό του, αυτός ο υπέροχος 'Ελληνας και ευεργέτης, ξεχάστηκε. Ειδικά από τους ευεργεθέντες από αυτόν, Οργανώσεις (όπως ΗΑΝC, Ομοσπονδία Σικάγου όπου διετέλεσε πρόεδρος) και παράγοντες. 

Η νέα Οργάνωση ''Hellenic Νational Council of America'' (Ελληνικό Εθνικό Συμβούλιο Αμερικής), αποφάσισε την διοργάνωση εκδήλωσης, γιά να τιμήσει την μνήμη ενός εκ των κορυφαίων της Ομογένειας ΗΠΑ, του Θεόδωρου Σπυρόπουλου, αφού οι ευεργετηθέντες πολλαπλά από αυτόν, Ομογενείς και Οργανώσεις τον ''ξέχασαν'' γρήγορα και αδιαφόρησαν προκλητικά. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα. 

Με την ευκαιρία, καλούμε Ομογενείς και Οργανώσεις, με διάθεση να ''συστρατευθούν'' γιά την προβολή της Ελλάδας και την συνεργασία γιά ενότητα της Ομογένειας στις ΗΠΑ, να επικοινωνήσουν μαζί μας στο email: hnca.2023@gmail.com, τηλ. 1-617-800-6932



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου